|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο δεν θελω να αγχωσω τους δισκους ακομα δεν μπηκανε, γιαυτο και με τους καρδιναλιους αργει η εξαγωγη, κατσε να αλλαχτει ο βυθος γιατι ο μαυρος θελει σκουπα κανονικα, και αν βαλω τωρα μπουκαλι εκει μεσα θα γινει το σωσε. ΜΠΟΡΕΙ να κανω κατι το βραδυ με αποχη αλλα δεν νομιζω ναχει αποτελεσμα. Δεν βαζω χερι μεσα γενικα και ας εχω αρκετα να κανω. Βεβαια αποσο μπορω να διακρινω ειναι λιγο στα @@ τους, και που περναω μπροστα απτο ενυδρειο πανω μου ερχονται δεν φευγουν καν, εχουν δεν εχουν φαει, ξεψαρωσαν μεσα σε 2 ωρες και κανανε βολτες, γενικα αυτα που βλεπω με γεμιζουν ελπιδες. Το πιπερι ναι θα φυγει πιστευω αν και δεν με πολυχαλαει, βλεπω παντως οτι πανε συνεχεια απτην μερια με την ασπρη αμμο, τους αρεσει περισσοτερο και μου το δειχνουν. Οταν αλλαχτει ολος ο βυθος θα βοηθησει και στο peppering, και βλεπουμε και το καφε χαρτονι ισως παει σε κατι πιο ανοιχτο αργοοοοτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε σειρά τώρα έχουν τα πιράνια!
![]() Οι δίσκοι όταν είναι μικροί είναι όλα τα λεφτά! Βέβαια και μεγάλοι είναι ωραίοι αλλά όταν γίνουν "ταψιά" για να απολαύσεις το κοπάδιασμα και τις κινήσεις τους όπως όταν είναι μικροί στο μέγεθος, θέλεις κάνα 5τονο ενυδρείο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρησιμοποιείς νερό βρύσης αφού έχεις Α/Ο και traces. Ποιος ο λόγος να "μολύνεις" το νερό σου όταν μπορείς να έχεις τις ιδανικές παραμέτρους. Απ ότι ξέρω και διορθώστε με οι πιο έμπειροι δισκάδες αν κάνω λάθος, μίξη με νερό βρύσης κάνουμε ώστε να μην έχουμε το κόστος των traces. Το νερό της βρύσης δεν περιέχει όλα τα ιχνοστοιχεία που χρειαζόμαστε αλλά και ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι ποσότητες υπάρχουν. Με χρήση Α/Ο και traces μπορούμε να έχουμε τις ιδανικές συνθήκες πολύ κοντά στο φυσικό τους βιότοπο. Να τα χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στους δισκους παιζει και το αλλο θεμα ομως, στανταρ συνθηκες δεν υπαρχουν πρακτικα, ειναι που θελει ο καθενας και που μεγαλωσε απο γεννα αν ειναι εκτροφης αποσο εχω καταλαβει. Ενω για τις sulawesi ειναι στανταρ πραγματα. ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 13-03-13 στις 16:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σπυρο ωραιοι οι δισκοι να τους χαιρεσαι.
|
|||
|
|||
![]()
εισαι ωραιος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικοι να σου ζησουν!Αντε και με το καλο να τους δεις πιατα!Τους δικους μου τους ειδες τι κανουν?
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστωωωωω αγορινες ναστε καλα!!! Καλα ειναι (πανεμορφοι και αυτοι btw) τους περιμενει μπας και γεννησουν και αυτοι για την ωρα δεν
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ο υφαλος πλεον σε 400. | Πάνος | Reef | 49 | 21-04-11 23:16 |
η κατασκευη του ενυδρειου που φιλοξενει τον τροπικο υφαλο μου. | Πάνος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 09-11-10 23:48 |
Νεο 450αρι..... | DiscusBoy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-08-07 14:56 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |