|
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα έχω κάτι μπιλάκια κούφια 2 στρώσεις υαλοβάμβακα και σπόγγο...
χωράει όμως και άλλα... |
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζεσαι εξωτερικο σιγουρα το εσωτερικο δεν χωραει τιποτα σχεδον.θα συνφωνησω με το elite ειναι σκυλια και πολυ οικονομικα αξιζει να επενδυσεις εκει!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε παιδιά εκτός του ότι θα γίνει πλυντήριο,που ήδη είναι τα παφεράκια δεν θέλουν μικρή σχετικά ροή???
Αλήθεια σας λέω χωράει και άλλα το φίλτρο... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν προκειται να γινει πλυντηριο,εγω σε 22 λιτρα ειχα δυο εσωτερικα με ροη 400λ συνολικα,απλως σπας τη ροη στο τζαμι ετσι εκανα εγω και ο μονομαχος μου ηταν μια χαρα!!.για να πεις οτι το εσωτερικο κανει δουλεια πρεπει να χωραει τουλαχιστον προσωπικη αποψη! 0,5-1 λιτρο βιολογικο υλικο.ειναι πολυ λιγα τα λιτρα και αλλαζουν οι συνθηκες γρηγορα για αυτο χρειαζεσαι μια καλη βαση που ειναι η βιολογια!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπότε να μην προχωρήσω σε αγορά τους???
|
|
||||
|
||||
![]()
Μισό με ένα λίτρο βιολογικό υλικό ως ελάχιστη ποσότητα για δύο παφεράκια το θεωρώ υπερβολή. Παρόλα αυτά, λόγω των ταϊσμάτων που θα κάνεις θεωρώ ότι το φίλτρο σου δε θα σε καλύψει εύκολα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην αρχη και εγω ειχα ενα μικρο εσωτερικο, με μια-δυο χουφτες siporax, αλλα ζοριζοταν παρα πολυ για να κρατησει. Μεχρι που πηρα εξωτερικο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Πλυντηριο δεν θα γινει αν ειναι ρυθμιζομενο σε καμια περιπτωση. Με ρισκο το πηρα και εγω και τελικα εκανα πολυ καλα που το δοκιμασα. Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
θεουλης!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
πιρανχα φιλε μου κανε οτι σε λεει ο θοδωρος γιατι δεν αστειευεται με τα παφερακια.!!
θα βγαλει μαχαιρια! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Puffer | faceck | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-08-11 16:44 |
dwarf puffer | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-12-09 18:05 |
ερωτηση για puffer | aris2 | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 3 | 05-12-08 17:32 |
Puffer σε κινδυνο | Pritanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-03-05 11:09 |
Figure Eight Puffer | TAN | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 0 | 09-10-03 11:55 |