|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
αυτο το βαζουμε μονο μετα απο θεραπειες για να τραβηξει τα φαρμακα Παράθεση:
![]() τα ψαρια καλο ειναι να μην ειναι μεσα οταν εχουμε να φυτεψουμε πολλα φυτα, οκ, επειδη κανουμε το βυθο ανω κατω. Ομως που κολλαει οτι πρεπει να μεινουν εκτος ενυδρειου μεχρι χμμμ.... να.... δεν ποιανω τι εννωεις ![]() Παράθεση:
μπορεις να δωσεις ενα λινκ που διαβασες τετοια πραγματα?
|
||||
|
||||
![]()
Θα τραβηξω τις κοτσιδες μου..
Πιο πανω ο platys μιλησε για ανθρακα!μη με τρελανετε.. ![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46120 Εδω λεει για υποστρωματα και αλλα τετοια που προφανως και δεν κατεχω.. ------------------------- Ας το παρουμε απο την αρχη να ξεμπερδευτω και εγω... Αρχικα αδειαζω το χαλικι..ριχνω το αλλο..βαζω ξυλα και πετρουλες..τα φυτα που θα τα βαλω?Εχω διαβασει οτι καποια τα δενεις στο ξυλο..αλλα τα αλλα πανε κατω απο το χαλικι.. Δηλαδη τα ψαρια τα βγαζω μονο για να αλλαξω το χαλικι κ μετα ξανα μεσα?
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αιμιλία : 07-03-13 στις 01:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εναλλακτικα μπορεις να κανεις ενα βρασιμο και καλο ξεπλυμα Παράθεση:
αυτα ειναι αλλα κολπα ![]() Καλυτερα να διαβαζεις περισσοτερο την εννωτητα των αρχαριων που εχει να σου προσφερει πολυ περισσοτερα, και να μην καθεσαι να προσπαθεις να κατανοησεις εξειδικευμενα ποστς που αναφερονται για δημιουργια φυτεμενων τυπου amano ή ολλανδεζικα εκτος κι αν απο την αρχη σε ενδιαφερει μια τετοια κατευθυνση στο χομπυ. Παράθεση:
(βασικα οι ριζες πανε κατω απ το χαλικι... δεν ....θαβεις τα φυτα ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τις ριζες εννοουσα ντε!
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46411 οταν το ειχα διαβασει ειχα συγκρατησei καποια που εχουν χαμηλες απαιτησεις. Anubia και κερατοφυλλο?! Η γνωμη σας? Ωραια,οποτε παει και το υποστρωμα. Οσο για αυτο που λες,εχω διαβασει σε αρκετα ποστς οτι με την αναταραξη βυθου ψιλοκαταστρεφεται και η βιολογια του ενυδρειου.. Γιαυτο νομιζα οτι πρεπει να μεινουν ενα διαστημα εκτος ενυδρειου..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με χαλαζιακη αμμο & απωλειες ψαριων | MONA VAMP | Αρχάριοι γλυκού νερού | 57 | 12-09-12 14:36 |
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 20 | 26-10-07 07:19 |
Απωλειες Καλοκαιριου | netblues | Γλυκό νερό - Γενικά | 64 | 28-09-07 01:25 |
Γεμισμα με μικρες (και οχι...υγρες..) απωλειες!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-02-03 23:30 |