|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Μαρια, ομορφο ενυδρειο.
Mικρες παρατηρησεις. Το πεχα ειναι λιγο χαμηλο, αλλα πιστευω δεν δειχνει σωστα το τεστ (οπως και στο αλλο ενυδρειο οι μετρησεις πεχα δεν μου φιανονται φυσιολογικες). Επισης η KH δεν μου φαινεται φυσιολογικη με τετοια GH. Τα νιτρικα σου μου φαινονται φυσιολογικα. Να το χαιρεσαι. ------------------------- Και ξεχασα. Τοσα χρονια πως τη βγαζεις το καλοκαιρι χωρις ψυξη?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 07-03-13 στις 00:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο...
Ο εχινοδωρος ειναι λιγο αταιριαστος κατα τη γνωμη μου (εκτος κι αν τοποθετηθηκε εκει ως σαλατα που απλα καταφερε να μη φαγωθει ως τωρα ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
μικρή λίμνη | valantis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 06-05-09 06:10 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Παράσιτα στο χρυσόψαρό μου | treno | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 1 | 04-11-06 14:35 |