|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο στήσιμο φιλε μου Τασο ,,και τα φυτα που σου εστηλα βλεπω επιασαν τοπο
![]() ![]() Τα εβαλες και σε ωραιο σημειο μεσα στο ενυδρειο σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Tασο εισαι ωραιος. Και μενα κατι δεν καθεται αλλα θα το βρεις που θα παει. Αστο να παρει τα πανω του και βλεπεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο σε ευχαριστω πολύ για την χορηγία
![]() τα φυτα δεν ξανααλλάζουν θεση ουτε κλαδεύονται..εκτος απο αυτα που θα ξεφευγουν πολυ...επίσης στο κεντρο υπάρχει και μια alternanthera φρεσκοφυτεμένη η οποια οταν ψηλώσει θα δείξει.... |
|
||||
|
||||
![]()
Να σε ρωτησω οι καρδιναλιοι που εχεις μεσα ,κολυμπάνε καθολου ??η ειναι στάσιμη ??
ποσα ατομα εχεις τελικα. |
|
||||
|
||||
![]()
καμια 15ρια ειναι...θελω να τους κάνω 20...θα πάρω απο του Κουραμπιε τώρα που θα τους δώσει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα και εγω 10 ατομα ,,εκανα μια αλλαγη το ενυδρειο εβγαλα καποια φυτα [ξερεις] και δεν κολυμπανε μενουν σχετικα στασιμα.
Εβγαλα 2 γκαμπυ που ειχα και τωρα εδεν κολυμπανε καθολου. Πρεπει να βαλω και εγω κανενα ψαρι που κινείτε σε ολο το ενυδρειο για να ενοχλεί λιγο για να αρχησουν να κολυμπανε. Και εγω τον ψήνω τον κουραμπιε για να βαλει Δισκους καιθα του παρω καμια 10αρια καρδιναλ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κινούμαστε με ρυθμους διαγωνισμου πλεον..!! ενα μικρο update
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Xiphophorus variatus | Thrillos | Ζωοτόκα | 7 | 10-09-10 11:22 |
Βιότοπος Αμαζονίου ή Κοινωνικό Φυτεμένο; | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 10-09-09 21:34 |
(Ν. Αμερική) Βιότοπος Red Bellied Piranhas | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 02:10 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |