|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη foxylady : 04-03-13 στις 21:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() βασικα απ οσο γνωριζουμε ειναι συμπτωμα κι οχι καθ αυτου ασθενειακαι μπορει να παραπεμπει σε διαφορες ασθενειες. Παράθεση:
σωστα σου ειπαν, οταν βγαζεις ενα σπυρακι βαζεις μπεταντιν, δεν ξεκινας με ενδοφλεβιες πενικιλινες. ![]() Ξεκιναμε με την ελπιδα πως εχουμε κατι που θεραπευεται
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως μου φαινεται για πολυ ασχημο στάδιο dropsy και πραγματικα αμφιταλαντευομαι γιατι αν θα πρέπει να γινει ευθανασία και να μην παιδεύεται ή ποσο αποτέλεσμα θα εχει μια ισχυρη θεραπεία με φαρμακα...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
του έχεις ξανακάνει νηστεία? πότε και για πόσες μέρες? έψαξα παραπάνω αλλά δεν εντόπισα κάτι γι αυτό. έχει όρεξη?
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με τα παιδια..
Δηστυχως ειναι τραγικη η κατασταση...ομολογω πρωτη φορα ειδα τοσο προχωρημενη την συγκεκριμενη ασθενεια σε μονομαχο.. Πραγματικα λυπαμαι... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν καταστραφει τα νεφρα του.
Δεν μπορει να αποβαλει τα υγρα απο μεσα του γιαυτο εγινε ετσι. Το ταισμα τον χειροτερευει.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- οταν πηγα στη συναντηση τους ρωτησα αν ειναι δροπσυ αλλα δεν μου ειπαν ναι σιγουρα μου ειπαν πρωτα νηστεια το εκανα λιγο εχασε απο τη δεξια πλευρα..επιπλεον τα ανασηκωμενα λεπια εμφανιστηκαν με το που εβαλα το ξυλο μεσα εχει καποια συνδεση αυτο παραμαλακωσε το νερο για τα γουστα του και στρεσσαριστικε..και το εμφανισε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη foxylady : 05-03-13 στις 18:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ ότι έμαθα για το drospy τώρα που έχω παρόμοιο πρόβλημα με το ψάρι μου, το έμαθα.
πάντως το dropsy δεν είναι ασθένεια, είναι σύμπτωμα πολλών πιθανών ασθενειών, με βασικότερη υποψία για βλάβη στα νεφρά. ακατάλληλο και φτωχό νερό, υπερβολικό και λιπαρό τάισμα και πολλά άλλα. πρέπει να κάνεις νηστεία και ψάξε για το epsom salts. κι εγώ δυσκολεύτηκα αλλά τελικά το βρήκα. βοηθάει και στην δυσκοιλιότητα. εγώ προχώρησα σε αντιβίωση αλλά δεν είδα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. περίμενε συμβουλές και από εμπειρότερους . όλα καλά να πάνε |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αντιβιωση ποια αυτη που ελεγες τα bactotabs η κατι αλλο..? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μαλλον ειναι ασκοπο. Η νυστεια και ο αρακας θα βοηθουσαν σε αλλες περιπτωσεις που το πρηξιμο θα ωφειλοταν σε πιο ευκολες δυσλειτουργιες (παχυσαρκια, δυσκοιλιοτητα, ισως νυκτικη κυστη κτλ). Εδω εχουμε να κανουμε με υδρωπικεια και δεν αντιμετωπιζεται με τοσο ηπια μεσα (μαλλον δεν αντιμετωπιζεται γενικοτερα στο μεγαλυτερο ποσοστο). Δοκιμασε epsom salt τουλαχιστο να αποβαλει τα υγρα ευκολοτερα ωστε να μην ταλαιπωρειται
|
||||
|
||||
![]()
.
τον ιουλη εχασα 4 ψαρακια απο dropsy.και τα 4 μου τα ειχε δωσει χομπυστας εδω στο νησι ο οποιος ειχε στο ενυδρειο του ψαροσουπα και τεραστια ιχθυοφορτωση σε σχεση με τα λιτρα.ο τυπος ειχε σε 80 λιτρα γκαππυ,μολλυ,ξιφοφορους,γκουραμι,νεον και cae. επειδη βλεπω οτι ηταν σε 25λ. και με παρεα πιστευω οτι το στρες και οι κακες συνθηκες ειναι καποιοι απο τους βασικους παραγοντες.
|
||||
|
||||
![]()
foxylady, πρέπει να μας πεις αν κάνεις μετρήσεις, σε τι ενυδρείο τον έχεις. τον πήγες στο πετ σοπ για θεραπεία? τι είχε? όταν γύρισε ήταν καλά? του είχε περάσει? τώρα έχει όρεξη? πόση νηστεία του έχεις κάνει?
αλάτι απλό απ ότι μου είχαν πει εμένα δεν ενδεικνυται για το dropsy.διάβασε και το λινκ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καινουριο αυτο ? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το αναφέρει στην αρχική περιγραφή του περιστατικού
"Πηγε για θεραπεια στο πετ σοπ αλλα γυρισε αποχρωματισμενος οπως οταν τον πηρα." |
|
||||
|
||||
![]()
προς αποφυγή ιδιας πράξης μελλοντικα..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΆΜΕ ΓΙΑ θεραπεία τα ψάρια μας σε πετ σόπ.....
*σορρυ μαρία,νομιζα οτι εσυ το πρότεινες*>>..! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Κρυψιμο" θερμοστατη κ Φιλτρο (DIY BACKGROUND) ? | rakita | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-10-12 21:04 |
φουσκωμα αγγελοψαρου | d1m1tr1s21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-12 18:26 |
φουσκωμα κυλιας | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 24-04-10 20:34 |