|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαξα γρήγορα τις συνθήκες μου κοντά στις συνθήκες που είχε ο Φιλος που αγόρασα τις γαρίδες.
Οι δικές μου όμως ενιληκες γαρίδες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν με άλλες συνθήκες θεωρητικά χειρότερες απο αυτές που προσπάθησα να φέρω τις τελευταίες μέρες. Ενδεικτικά είχα 20- NO3 σταθερά τώρα έχω 3. Του παιδιού δεν παθαν κακό γιατί είχαν συνηθίσει τις συνθήκες που έφερα το Ενυδρείο μου. Σε συνδυασμό με το χαλασμένο υπόστρωμα καθώς και με την αναταραξη του. Το GH booster ειναι της salty shrimp. Να υποθεσω ειναι ειδικά φτιαγμένο για γαρίδες. ------------------------- Παράθεση:
Καμία φορά ειναι καλό το μεγάλο ενυδρειο αλλα για γαρίδες 500 λίτρα θεωρώ οτι ειναι υπερβολή.
Πωλούνται Γαρίδες Red Crystal Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kifinas : 03-03-13 στις 13:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα σχετικά με μωρά/μικρά (γόννο) | xristosss | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 12-06-11 17:11 |