|
|
||||
|
||||
![]()
Τέλεια,
Σήμερα μόλισ σχολάσω απ τη δουλειά τρέεεεεχοντας για μπόλιασμα. και εκει που είπα ΤΕΛΟΣ με τα έξοδα για τη γεννήστρα ανακάλυψα πωσ μου εξατμίστηκε όλο το υγρό τεστ της αμμωνίας.... αλλα δεν πτοούμαι...θα δώ αναπαραγωγή... αυτό το χόμπυ εξελίσεται σε αρρώστια ![]() ![]() ![]() εάν δεν ήταν και το φόρουμ εκτόσ του ότι θα είχα δωσει τα τριπλά χρήματα τώρα μπορεί να είχα ίσαμε 60 ψάρια σε 50 λίτρα...το πιάσατε το υπονοούμενο!!!!! Φιλικά Βαγγέλης |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε μπολιασετο και μετα να δουμε και τις γεννες σου.
Γιαυτο ειναι τα φορουμ φιλε μου ,για να ενημερώνουν σωστα τους χομπιστες . Αν δεν κανω λαθος εισαι ο μοναδικος απο την Ομορφη Μυτιλήνη??? |
|
||||
|
||||
![]()
μόλις διμοσίευσα μια απάντηση σε ένα ποστ που η τελευταια φράση μου ήταν ''υπάρχει κανας Μυτιληνιός εδώ''
![]() ![]() ![]() ναι δεν εχω βρεί ουτε γω κανέναν εδω μέσα... αρκετοί ασχολούνται με το χόμπυ στη μυτιλήνη απ οτι μου λένε οι πετσοπάδεσ αλλα στα φόρουμ κανείς...αμα βρείτε κανέναν πείτε μου και μένα... Οσο αφορά την γεννήστρα την παράτησα όπωσ είναι να τρέχει... μολισ σχολάσω πάω καρφί για τεστ αμμωνίας-μπόλιασμα-και βουτάω μέσα το ζευγαράκι τα αγγελόψαρα... αναμένετε φωτό και πολλέσ πολλές ερωτήσεις. ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
αν μπολιάσεις θα την αφησεις και μια μερα ακομα τουλαχιστον να τρέχει..μην βιάζεσαι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Platy εγώ δεν βιάζομαι...ο αρσενικός αγγελόψαρος ειναι που δεν κρατιέται....πλάκα κάνω....ο exelix πιο πάνω αν διαβάσεις είπε αμέσως θα έχω στρωμένο φίλτρο μετά το μπόλι...θελει βέβαια κάποιο χρόνο να διαπιστώσει κανείς αν το φίλτρο του είναι όντως στρωμένο...είχα στο μυαλό μου να το αφήσω να τρέξει κανα δυωρο να κάνω μέτρηση και να τα ρίξω...αν πιστεύεις πως είναι καλύτερα, μια μέρα, θα το αφήσω τόσο...απο υπομονή δόξα το θεό όσο θές...χρόνο δεν έχω πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
μια μερα ναι...και πριν τα βάλλεις θα κάνεις μια αλλαγη 50-60%...
|
|
||||
|
||||
![]()
κάτι δεν πήγε καλά,
έχουν περάσει 2 μέρες μετά το μπόλιασμα και ακόμα μετράω αμμωνία...μάλλον δεν έπιασε ε? Τί να κάνω? άν επιστρέψω το υλικό στο στρωμένο φίλτρο μου και πάρω άλλο δεν θα το επιβαρύνω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνικό Θέμα / Αυτοματισμοί | Esprit | Γλυκό νερό - Γενικά | 67 | 15-02-13 19:47 |
Μπόλιασμα Βυθού | nazgul | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 27-09-12 20:59 |
Τεχνικό πρόβλημα με φιάλη CO2... | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 15-01-10 19:33 |
Πρόβλημα στο μπόλιασμα | Lampros | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-07 14:08 |
Μπόλιασμα | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 28-02-07 19:10 |