|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο καλυτεροι συγκατοικοι των δισκων ειναι οι δισκοι....
Μην τους κοβεις λιτρα,δωστους ενα ενυδρειο για την παρτη τους.
|
|||
|
|||
![]()
αν ηταν στο χερι μου θα τους ειχα μονους κ θα τους ειχα κ πολλα παραπανω λιτρα απο τα 500 αλλα δυστυχως ο αδερφος μου εχει αλλη γνωμη.εγω εχω αναλαβει το στησιμο συγκεκριμενα.α να ρωτησω κ κατι αλλο επι τη ευκαιρια επειδη το σαββατο θα ειμαι ερμη για αμμο ποσα κιλα θα χρειαστουν περιπου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα εβαζα 40-45 κιλα,δεν χρειαζεσε και ιδιαιτερο υψος βυθου αφου δεν θα φυτεψεις.
|
|||
|
|||
![]()
καλως ορισες φιλε!!προσοχη στην επιλογη αμμου να μην ειναι ασβεστολιθικη γιατι εγω την πατησα την πρωτη φορα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν θες βαλε και ενα κοπαδι ροδοστομα ....
αυτο που να προσεξετε τωρα που ειστε στην αρχη ειναι το πως θα κανετε ευκολα τις αλλαγες νερου . Αν θες την αποψη μου αν μπορειτε να κανετε μια τρυπα ψηλα στο ενυδρειο που θα κομπλαρεται ενα ταχυσυνδεσμο με ενα λαστιχο δεν θα θελετε ουτε βαρελια ουτε τιποτα ... θες να κανεις αλλαγη κομπλαρεις το λαστιχο για εξοδο νερου βαζεις το λαστιχο τις οσμοσης μεσα και φευγεις για καφε και φυσικα γινεται η αλλαγη ευκολα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σου ελεγα να αφησεις τους δισκους μονους τους σε ολο το ενυδρειο και να βαλεις ενα μεγαλο κοπαδι απο cory και να γεμισεις και τον βυθο ετσι... βαλε πολλες ριζες και δωσες τους και χωρο να κινουνται και χωρο να κρυβονται...
ενα παραδειγμα απο παλλιο δικο μου δισκαδικο.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ροδοστομα λεμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2268
φτηνοτερο καλητερο δυνατοτερο απο το eheim βαζεις ενα τετοιο βαζεις μεσα και απο αυτο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2802 και εισαι κομπλε αλλα σε αυτα τα λεφτα βαλε σαμπ εαν μπορεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω θα εβαζα κορυ, αλλα οπως λεει και ο χρηστος, μπορεις να βαλεις ροδοστομα, ενα κοπαδακι θα δωσει κινηση και πολυ χρωμα στο ενυδρειο....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιζοντας πρωτη φορα με τα τζαμια! | gadragon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 25-08-12 15:26 |
Πρωτη Φορα emmersed!! | Geovai | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 12 | 09-11-10 11:44 |
πρωτη φορα σημερα? | chriskousis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 06-06-08 10:42 |
300 ΛΙΤΡΑ DIY (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) | kostantakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 74 | 30-11-07 23:31 |
καλησπερα σε ολους για πρωτη φορα. | kosmidis | Reef | 16 | 10-02-07 16:29 |