|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
RESPECT!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Νταξει ρεσπεκτ το τοπικ οπως και τα δυο φιλτρα, απλα μια αναφορα να κανω, εγω μια ενα ταπεινο eheim 2028 και ενα jbl e1500 με συνολικη ροη 2600lh, το νερο βγαινει οσο ειναι και στο ενυδρειο λογω τυρφης, ερωτηση, αν δεν ειχα τυρφη και ανοιγα φιλτρο παλι κιτρινο θα τοβλεπα; Απο καθαρισμα βυθου παντως το δεχομαι εχω παραπονο, σπυρο εσυ το 2080 τοχεις να βαραει επιφανεια στο 450αρι; Αν ναι τι εχεις κανει για να μην μαζευονται σκατα στο βυθο αλλα και να μην εχει ρευμα νερου μεσα (τα αγγελοψαρα δεν θελουν ροη γιαυτο ρωταω)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναλεω, οτι οι παατηρησεις μου δεν περιοριζονται σε οτι εχω στην κατοχη μου μονο, και μονο στο παρον.
Ακομα κι ετσι να ηταν ομως, τα δημοσιευμενα τεστ των φιλτρων, οι εμπειριες των συνχομπιστων, και οι νομοι της χημειας και βιολογιας φτανουν. Επιμενεις οτι ενα φιλτρο με ροη 2.5 φορες τα λιτρα ενος ενυδρειου αλλά με τα μισα βιολογικα υλικα, φιλτραρει καλυτερα απο ενα αλλο με ροη 1.5 φορα τα λιτρα του ενυδρειου αλλά με τα διπλάσια βιολογικα υλικα? Και να υπολογισουμε και τη διαφορα ποιοτητας στα υλικα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |
Για τρελαμενους με κιχλιδες | aristsats | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 27-05-06 14:57 |