|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελα τωρα που δε λέει σα σχήμα το τετράγωνο
Σκέψου ένα ενυδρειο κύβο τι ωραίο που ειναι Πέρα απο τη πλάκα τωρα και τα δυο ειναι καλα φίλτρα εγω εχω και τις δυο μάρκες και δεν εχω παράπονο απο καμία |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα τωρα που δε λέει σα σχήμα το τετράγωνο
Σκέψου ένα ενυδρειο κύβο τι ωραίο που ειναι ok.ενταξυ.δεν επιμενω.κερδιζει ο κυβος. αρα εναν ακομη ποντο στα πρασινακια. για τα κουμπακια πανω στην κεφαλη δεν ειπαμε ομως.διαβασε κανεις τη ρολο θα παιξουν στο fx6?ειναι για τον καθαρισμο του φιλτρου μαλλον? ας πει καποιος εαν διαβασε προσεχτικα καποια σχολια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
όμως The knobs are just number pointers so that you can set the date of when you cleaned your filter. απλά σημειώνεις ημερομηνία καθαρισμού.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν χρειαζεται καθαρισμα αυτο Μπορει να βαζεις ημερομηνια για να θυμασαι ποσο καιρο δουλεψε πριν χαλασει ![]() Στον αλλον που εκανε το τεστ χαλασανε τα 5 FX5 απο τα 6, μεσα σε 22 μηνες, καλα που ειχε κανει το ποστ και φαινοταν η ημερομηνια ![]() Για αυτο λεγεται μαλλον FX5. Στο καινουριο FX6 θα χαλανε δλδ και τα 6 στα 6? ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() όσον αφορά την ροή, βλέπω οτι εχει την ιδια ονομαστική απόδοση η αντλία με το fx5 δηλαδή 3500λτ/ωρα αλλά η πραγματική με βιολογικό υλικό είναι 2310. 2130 Σε ξένα φορουμ κάνουν παράπονα για τα κλιπ του κάδου όμως... http://uk.hagen.com/File/ee735f32-e4...2-981d990a2862 |
|
||||
|
||||
![]()
οντως εισται πολλοι πρασινοι εδω μεσα ....
κανω πισω.δεν μπορω να σας συναγωνιστω. θα το πεταξω και θα παρω πρασινο φιλτρο τελικα. εξαλλου ενας κουκος δεν φερνη την ανοιξη.... για να δω.το θελη κανεις σας η να το κανω λιμνουλα οπως λεει και ο κατασκευαστης???? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το έπαιρνα εγω να σε απαλλαξω αλλα στο 300αρι μου εχω το 306 και στο 70αρι μου έβαλα το 205
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ....και για να μη το αφηνω ετσι(ειναι αδικο):Περυσι φιλαρακι μου ηθελε ενα εξωτερικο για το juwel 450 σε συνδυασμο με το εσωτερικο του.Λογω χαμηλου butzet και επειδη δεν ηθελε να τα "ακουμπησει" οπως ελεγε σε Eheim, του ειπα να παρει το νεο Fluval 406 απο Γερμανια και συγκεκριμενο μαγαζι(www.zooprofi.de) αφου η εδω αντιπροσωπεια δεν ηξερε καν την υπαρξη τους. Το φιλτρο ηρθε το βαλαμε σε λειτουργια ....αλλα ω του θαυματος στον μηνα επανω αρχισε να σταματαει και να μη ξεκιναει...Ευτυχως ο Γερμανος σταθηκε αψογος ως επαγγελματιας και εστειλε καινουρια κεφαλη με δικη του ευθυνη και εξοδα αποστολης(δεν ηταν υποχρεωμενος ) Πριν ενα μηνα περιπου εσπασε το impeler και πιο συγκεκριμενα τα πτερυγια της φτερωτης στα καλα καθουμενα και ενω το φιλτρο ηταν σε λειτουργια....Αποτελεσμα? Ευτυχως παλι ο Γερμανος δεχτηκε να γινει αλλαγη με επιβαρυνση του εξτρα κοστους για την αγορα ενος eheim2075.....Στο μεσοδιαστημα ενα δικο μου eheim 2217 αναπληρωνει ..... Αλλη φορα λοιπον δε ξαναμιλαω για Fluval, μπορει το παραπανω να ετυχε ,αλλα ετυχε σε ενυδρειο με δισκους(καποιας αξιας) και ετυχε σε μενα που ποτε δε σκεφτομουν καν να μιλησω για αλλο φιλτρο απο eheim ,αλλα το εκανα και ΄γω μια φορα γιατι θεωρησα οτι θα ειναι καλα φιλτρα. Και εκει το σταματαω ειναι απλα μετρια φιλτρα οπως τοσα αλλα μες το πληθος......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |
Για τρελαμενους με κιχλιδες | aristsats | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 27-05-06 14:57 |