|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα δυο καλα ειναι,εγω στην θεση σου θα περιμενα λιγο ,,αλλα αν ειναι για λιγα ευρω διαφορα παρε ενα καινουργιο,και αμα γινη ξανα μαζικη θα το παρεις με 20 τις εκατο ποιο φτηνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα στο καινουριο πανο,ειναι αν θα εχει τα υλικά μεσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας ερθει απο το σπιτι μου αυριο να τα δει πως δουλευουν τα φιλτρα και να τα ακουσει ,,να δει τα βανακια τι δουλεια κανουν κλπ ,,κερναω καφε ,,φιλος ελα.
|
|
|||
|
|||
![]()
τα fluval τα εχουν τα υλικα μεσα
και τα eheim η σειρα pro 3 τα εχει τα υλικα τις εχω και τις δυο μαρκες |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα η classic δεν τα εχει μεσα(νομιζω)....
snakepanos σωστο΄αυτο που λες..πάντως καλυτερα να δώσεις μερικα λεφτα παραπάνω να το πάρεις με βανάκια...ειναι πολύ καλύτερο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μηπως εισαι γνωστος μου ??μηπως ηρθες στην Ζωοτεχνια την τελευταία μερα που ξεστηναμε τα ενυδρεια να παρεις φυτα ??
Καταλαβα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://zoo-zoo.gr/index.php?page=sho...art&Itemid=180 αλλα κι οι "ενδιαμεσες" με σφουγγαρια και διπλα βανακια http://zoo-zoo.gr/index.php?page=sho...art&Itemid=180 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
nai pano
------------------------- Πάνο εντάξει ο μονομαχος βρήκε καλο σπίτι?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pcknights : 02-03-13 στις 18:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-11 12:30 |
Μείωση ροής εσωτερικού φίλτρου - Προτάσεις | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-04-08 17:59 |
προτάσεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 25-02-06 19:15 |
Προτάσεις φίλτρου για 55Lt φυτεμένο | NIDAL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-04-05 15:29 |