|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο το κουφετακι,μακαρι να γινει καλα.
ποσο καιρο τα εχεις τα ψαρια? παντως μπορεις να βρεις και απο το φορουμ εδω,αληθινα φυτα ,να βγαλεις ολα τα πλαστικα και να το φτιαξεις πολυ ομορφο το ενυδρειο. κι εφοσον γνωριζεις πως να φτιαξεις ενα μεγαλυτερο ,βαλε το αμεσα στο προγραμμα. |
|
|||
|
|||
![]()
παντως μπορεις να βρεις και απο το φορουμ εδω,αληθινα φυτα ,να βγαλεις ολα τα πλαστικα και να το φτιαξεις πολυ ομορφο το ενυδρειο.
κι εφοσον γνωριζεις πως να φτιαξεις ενα μεγαλυτερο ,βαλε το αμεσα στο προγραμμα.[/QUOTE] συμφωνω απολυτα και στις δυο προτασεις και αυτο με τα φυτα καντο αμεσα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το τεστ το βουταμε μεσα (μεχρι το τελευταιο τετραγωνακι) για ενα δευτερολεπτο..το βγαζουμε εξω και το κουναμε να στεγνωσει...μετα συγκρίνουμε....ΞΑΝΑ κανε το τεστ....απο αυτα που δειχνει προς το παρόν..εχεις ανεβασμένο πεχα και σκληροτητες πολυ...νιτρικα και νιτρώδη δεν δειχνει (επισης δεν μετράει αμμωνια οποτε θα χρειαστείς υγρο τεστ)...αυτο που συμπαιραινω εγω ειναι οτι α)εκανες λαθος το τεστ,β)εχεις αστρωτο φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
ξανα κανα το τεστ το βουτηξα 1 δευτερολεπτο και 1 λεπτο περιμενα τι θα δειξει....
και τα αποτελεσματα ειναι τα παρακατω. ![]() Uploaded with ImageShack.us ------------------------- τα δυο κατω κουτακια ειναι το 7,2 ιδιο με το τεστ το 10° ειναι ιδιο με το 2 κουτακι στο τεστ (απο κατω προσ τα πανω) τα υπολοιπα δεν εχω ιδεα.... τι εχει το νερο δε μπορω να καταλαβω...ποσο μαλλον τι να κανω... ------------------------- μετα απο 5 λεπτα το pH το δειχνει στο 8 σαν χρωμα στην κλιμακα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 27-02-13 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πλατυ,να ρωτησω κατι ...
πως γινεται ενα φιλτρο να μην εχει στρωθει (εστω και με τον λαθος τροπο -των ψαριων) ,εαν τα ψαρακια τα εχει πανω απο 4 μηνες στο ενυδρειο? τι μπορει να φταιει ? boutas ski,εχεις θερμοστατη στο ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχω θερμοστατη γιατι ειναι κρυου νερου και το νερο ειναι παντα στους 21-22 βαθμους ...
το φιλτρο μου να δεχθω οτι ισως να μην δουλευει καλα αλλα δε νομιζω να ειναι αστρωτο εκτως αν χαλασαν οι οργανισμοι στο σφουγγαρι βγαζοντας το σγουγγαρι απο το νερο για λιγη ωρα.... |
|
||||
|
||||
![]()
στην ξανθη,το νερο της βρυσης,παντα 21-22 βαθμους???
εισαι σιγουρος γι αυτο? επειδη εχω ζησει χρονια στην ξανθη και κατι ξερω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σου έλεγα να κάνεις την αλλαγή σου και αν μπορείς να ξαναμετρήσεις. γιατί τα χρώματα τα μπεζ δεν αντιστοιχούν σε κάτι. μηπως επιρρεάζεται από το αλάτι και το υγρό που ρίχνεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |