|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:
Όγκος:6 καθαρά Κατηγορία: Φυτά:2 x vallisneria, echinodorus Ψάρια / ¶λλα είδη: Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:7 watt Διάρκεια φωτισμού:6 ωρες Φιλτράρισμα: Θερμοστάτης: Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:καθε μερα 1 λιτρο Θερμοκρασία:27 ¶λλες πληροφορίες:το νερό είναι εμφιαλωμένο ΒΙΚΟΣ Εχω πάρει τύρφη, χαλαζιακό χαλίκι, σύντομα θα έχω αερόφιλτρο και θα προσθέσω κι άλλα φυτά. Πείτε μου τι πρέπει να κάνω, πώς φτιάχνω το νερό με την τύρφη και ότι άλλο χρειάζεται!! Α! ενυδρείο θα έχει σε λίγο καιρό τώρα δεν μου είναι εύκολο...$$$$$$$$ ------------------------- Παράθεση:
Για πες τι να κάνω με τα πιο πάνω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ZEIN : 26-02-13 στις 22:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red tail σε κοινωνικο 110L??? | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-10-10 09:12 |
Red Tail Catfish | apolonistis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 10-09-09 18:29 |
double tail | sotos+ramona | Bettas | 0 | 31-10-08 23:54 |
5L crown-tail | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 28 | 19-04-07 10:23 |