|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μμμ...Μου εδωσε ενα παιδι απο δω (Στελιος) ενα σφουγγαρακι μαζι με κατι στρογγυλα.Παραπανω πληροφοριες δυστυχως δεν εχω..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι αδειο??? εχει ψαρια??? το μπολι ποσο καιρο το εχεις μεσα?
|
||||
|
||||
![]()
Oχι,το ενυδρειο το πηρα με ενα ψαρι μεσα(λιγο παραξενη ιστορια) και επρεπε να βαλω αμεσα μπολι,αποτι μου ειχαν πει τοτε.
Τωρα ειναι μεσα ενα μηνα. (Το ενυδρειο ειναι 60L) |
|
||||
|
||||
![]()
το μπολι δεν αλλαζεται αιμιλια αυτα που εβαλες σαν πετρουλες τα αφηνεις μεσα .
αν εχει πεσει η ροη του φιλτρου απλα ξεπλυνε τα σφουγγαρακια με νερο απο το ενυδρειο οχι απο τη βρυση. |
|
||||
|
||||
![]()
Ααα..τελεια..για καποιο λογο μου ειχε κολλησει οτι επρεπε να το βγαλω αρχες μαρτη!το ειχα γραψει κ σε χαρτακι παναθεμα με..
![]() Δηλαδη απλα θα το ξεπλενω με νερο ενυδρειου κ τιποτα αλλο! Απο τις μετρησεις μου πως ειμαι?Θα ζησουμε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά πρέπει να σου έδωσε σφουγγάρι και βιολογικό απο το φίλτρο του. Γιατί θέλεις να τα βγάλεις όμως;
|
||||
|
||||
![]()
κατι δεν παει καλα με το φιλτρο... κανονικα με μπολι δεν θα επρεπε να εχεις καθολου ΝΗ4... αμμωνια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως εχει απι τεστ θαναση και την μπερδευει το χρωμα αφου διαβαζει νιτρικα ειναι οκ μαλλον.
------------------------- ειπαμε χαλαρα. καλα εισαι τσεκαρε καλα το χρωμα στην αμμωνια στον ηλιο ομως. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 24-02-13 στις 23:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ισως να ειναι οκ αφου εχει νιτρικα, αλλα ας το κοιταξει για να ειναι σιγουρη. Αιμιλια η αμμωνια πρεπει να ειναι μηδεν
|
||||
|
||||
![]()
Ναι της api ειναι και οντως δε μπορω να ξεχωρισω καλα το χρωμα..
Θα το κανω και αυριο να δω με τον ηλιο που λες! Να εχω και αλλο ενα ζευγαρι ματιων να μου πει τη γνωμη του! Επισης,εκανα και στο νερο βρυσης,ουτε εκει ηταν ξεκαθαρο 0 η αμμωνια..θα το δω κ αυτο αυριο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ | panoss77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-12 12:14 |
Μετρησεις νερου... | Stefanos098 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-12-11 00:51 |
Μετρησεις νερου απο Α.Ο. | ARIS1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 28-12-10 15:20 |
Μετρησεις νερου | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 09-04-08 14:34 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-07 15:01 |