|
|
||||
|
||||
![]()
εγω για τροφη στους μονομαχουτς και τους αρλεκινους δινω:
Bloodworms,grindal,τριμενες ταμπλετες με σπιρουλινα και τους μαγειρευω και λαχανικα (μπροκολο,σκορδο,καροτο,αρακα,σπανακι) με γαριδα και παπρικα.τα οποια λιωνω στο μουλτι και τα βαζω καταψυξη.
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι.το καλυτερο!πως χωριζεις μεριδες για ταισμα?τρωνε ολα απαυτη και ριχνεις μεσα ενα κυβο ξερω'γω, η λιγοτερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις παγωσει λιγο βγαζω το σακουλακι απο την καταψυξη.το παταω να γινει πλακα 3 χιλ.και μετα το χαραζω με το μαχαιρι (απο την αναποδη) σε κοματακια 1Χ1.το ξαναβαζω μεσα και οταν ειναι παγωμενο σπαω και ταϊζω.χαμος γινεται.
|
||||
|
||||
![]()
α ενταξει τοτε καλα εισαι.μονο εγω την εκανα τη χαζομαρα και την εβαζα σε παγοθηκες οταν εφτιαχνα παλιοτερα και μετα δε με βολευε στο ταισμα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με οσα γραφτηκαν εκτος απο τις λαμπες.
Καθε λαμπα ανεφερει για ποσες ωρες λειτουργιας προσφερεται. Επισης εχω διαβασει οτι παιζει ρολο το μπαλαστ αν ειναι απλο ή ηλεκτρονικο. Το απλο τις τελειωνει γρηγορα. Ας μας πει καποιος ηλεκτρολογος σχετικα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Και οι Τ5 μπορει να δουλευουν για χρονια, αλλα το φασμα των φυτων που εκπεμπουν και ενδιαφερει οσους εχουν φυτεμενο, χανει την ισχη του μετα απο καποιο διαστημα 6 μηνων ή το πολυ ενος χρονου. Θα με ενδιεφερε και εμενα μια εμπεριστατωμενη αποψη για το θεμα.
|
||||
|
||||
![]()
Nano Amazon Day 11 W, replacement lamp
6000 Kelvin 10.000 lighting hours. Με φωτοπερίοδο 8 ώρες ανά ημέρα ==> 3,4 χρόνια! Πολύ καλό για να είναι αληθινο... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα κι αν δεν ειναι αληθινο, δεν μπορει να απεχει τοσο η πραγματικοτητα (3 χρονια με 6 μηνες).
Oταν ειχα φυτα , ειχα τις λαμπες 15 μηνες και ηταν αψογες ακομα. Τωρα δεν μπορω να εκφερω αποψη με τοσο ευκολα φυτα που εχω, για τις λαμπες που εχω εδω και 3 χρονια. (Στις γαριδες εχω μια grolux δεκαετιας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλος ο μονομάχος μπράβο φιλε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο μέλος | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-01-06 15:06 |