|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τεστ για αμμωνια ΝΗ3/ΝΗ4
νιτρωδη ΝΟ2 νιτρικα ΝΟ3
|
||||
|
||||
![]()
Για Ph χρειάζομαι η όχι;
|
|
||||
|
||||
![]()
οι πλέκο γίνονται μεγάλοι , δεν είναι κατάλληλοι για το ενυδρείο σου. υπάρχουν κάποια είδη πιο μικρόσωμα αλλά πρέπει να ρωτήσεις ονόματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ...Τέστ για Ph να πάρω η δεν χρειάζεται;
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα παρουμε μια απ την αρχη!Το πλαστικο φυτακι που εχει στις φωτο το πεταξες φανταζομαι και καλα εκανες!Με το φιλτρο που εχεις στην φωτο θα το χεις το ενυδρειο?Αν ναι ξεχνας αρκετα πραγματα!Ειναι μικρο και δεν χωραει αρκετα απο υλικα οποτε δεν σηκωνει πολλους ρυπους!Οσκαρ,πλεκο κλπ τα ξεχνας γιατι σε3-4 μηνες δεν θα μπορουν να στριψουν εκει μεσα!Θα μπορουσες να το κανεις ενα φυτεμενο με κανενα παφερ μεσα ή ακομη καλυτερα μια τελεια μονομαχιερα με εναν μονομαχο και καμια αμανο μεσα!
Και μια τελευταια ερωτηση θα βαλεις και αλλα ψαρακια που ειχες μεσα εκει και κατι ακομη?Ειναι παρα πολλα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα υλικά του 15 λτ ενυδρείου δεν κάνουν γιατί είναι από μικρότερο φίλτρο και δεν χωράνε.Ψάρια μπορεί να πάρω και άλλα ποιο μετά.Τα ψεύτικα φυτά τα έχω φυλάξει γιατί θα πουλήσω το 15 λτ ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι που το στρωνεις δεν θα στρωσει... ποτε!!!! πιασε ολα τα υλικα απο το πρωτο ενυδρειο και καθαρισε τα στο καινουργιο ενυδρειο, η ζητα μπολι...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μην παραφορτωνεις με πολλα ψαρια το ενυδρειο γιατι μετα θα τα μοιραζεις σε λοταρια... εγω τρια χρυσοψαρα εβαλα σε ενα 60λιτρο και ακομα τρεχω... |
|
||||
|
||||
![]()
Νέα διακόσμηση και aquascaping στο ενυδρείο μου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |