|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
διαβαζοντας θα καταλαβεις οτι το βασικό λάθος ειναι η ψαροσύνθεση σου...και οταν λες εφάλμυρο..εννοείς ΥΦΑΛΜΥΡΟ? ή κατι αλλο?
|
|
|||
|
|||
![]()
εννοω υφαλμυρο. οσο αφορα για τα ψαρια απλα πειραματηστικα και μου πανε καλα. δεν βρισκω τον λογο να κανω καπιες αλαγες. το μονο που θα κανω αλαγη ειναι η διακοσμιση και θα ανεβασω νεες ΦΩΤΟ
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως νομιζεις..παντως τα ψάρια που εχεις δεν ειναι για υφάλμυρο..τουλαχιστον οχι ολα..
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τους σκατοφαγους τους εχω 6 χρονια και εχουν γινει τερατα... τα αλλα ψαρια που εχω απλα πειραματηστικα και πανε καλα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τους πλεκο, το δολαριο και τα χρυσοψαρα ποσο καιρο τα εχεις?
να ξερεις οτι βασανιζονται, ειδικα τα ψαρια του Αμαζονιου που εχεις, με το υφαλμυρο νερο. αν οντως ειναι υφαλμυρο με την εννοια του υφαλμυρου. το νερο πως το φτιαχνεις? και τι τιμες εχει? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οπως αναφερω στα παραπανο τα ψαρια πανε πολυ καλα.. οσο αφορα για την αλατοση οταν κανω αλαγες νερου ριχνω 2 κουταλιες της σουπας αλατι χοντρο. αλαζω το μισο νερο καθε φορα.μετρησεις δεν εχω κανει. ΥΣ κατι ασχετο. ημαστε πατριοτακια. ειμαι απο ΑΣΚΡΗ αλλα ζω ΚΟΖΑΝΗ. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στο χωριο σου εχω φαει τις καλυτερες προβατινες και εχω πιει τα καλυτερα κρασια
![]() αλλα κανε μου τη χαρη ρε πατριωτακη και λυπησου τα ψαρια σου. διαβασε τα υπομνηματα για τους αρχαριους και ξεκινα να φτιαχνεις σιγα-σιγα το ενυδρειο σου απο την αρχη και σωστα. και οποτε ερθεις προς τα εδω να τα πουμε και απο κοντα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η διαφορα με r/o. | Vasilis | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 18-10-04 03:01 |
Θυληκο Μολι με ελαφρος κοκκινα βραγχια. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 21-06-03 10:18 |