|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
red tail cat fish
tsn και σε λιγο θα εχω κι αλλα... + arowana , σαλαχια... cichla.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το rtc γινεται 1,20 η αροουανα 1 μετρο.
|
||||
|
||||
![]()
και η arapaima....???
![]() ![]() για ενα ψαρι που γινετε εστω και 60-70 εκατ. θελεις τουλαχιστον 2 μετρα ενυδρειο.... σιγουρα στα ενυδρεια δεν γινονται οσο στην φυση αλλα τον χωρο τους τον θελουν.... πχ πιο πισω θα εχω και baracuda... που να τρεξει το καιμενο αν δεν εχει χωρο...??? ------------------------- ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 21-02-13 στις 19:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
με τοσο μεγαλο ενυδρειο μπορεις να βαλεις και δελφινι Αμαζονιου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια περα την πλακα, για οτιδηποτε ψαρια εχουμε καλο ειναι να τους δινουμε οσο πιο πολυ χωρο γινετε!!!! ακομη και κιχλιδες αφρικης να εβαζα καταλαβαινετε ποσο πιο καλα θα ηταν σε ενα τετοιο ενυδρειο...
οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλα!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
+100000
|
|||
|
|||
![]()
+1000
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |