|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα για τα "κινεζικα" θελει πολλα ποστ για να αναλυθεί και παλι οι αποψεις θα διιστανται τωρα στο δικο μου θεμα δεν εχω βγαλει μια ακρη απο οτι καταλαβα κανεις δεν το χει δουλεψει το συγεκριμενο η απορια που μου δημιουργήθηκε τωρα ειναι αν αλλαξω τα ακροφισια δεν 8α δουλεψει με τ5?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και να αλλάξετε τα ακροφύσια ... δύστυχος δεν θα δουλέψει το συγκεκριμένο με Τ5. Με εκτίμηση enudreio.com |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορεί ενα μπάλαστ που είναι για τ8 να υποστηρίξει τ5. Ναι είναι σίγουρο
|
|
||||
|
||||
![]()
με ολο το σεβασμο Ιγνατιε εγω εχω Τ5 λαμπα που δουλευει με μετεσχιματιστη και σταρτερ (κοινος σύστημά Τ8 ) εδω και 6 μηνες και δουλευει "ρολοι" και σε οποιο μαγαζι με ηλεκτολογικο υλικο ρώτησα μου ειπαν οτι δεν γινεται! δεν ξερω τι να πιστεψω πιστευω οτι ειναι ενα "τρικ" τον ηλεκρολογικων υλικών για να πουλανε ηλεκτρονικα μπαλαστ μιας και η τιμη τους ειναι σχεδων 10πλασια
|
||||
|
||||
![]()
για βάλε μια φωτό φίλε μου από αυτό που λες σε παρακαλώ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις φιλε kosta82 την λαμπα με τους μετασχηματιστές? αν και διακρίνω μια ειρωνεία οριστε στην μια φωτο ειναι οι μετασχηματιστές και στην αλλη η λαμπα ειναι juwel 24w 438mm και ειναι πανω στα flaps οι αλλες δυο λαμπες ειναι στο μαμα σκαφακι και ειναι λιγο δισκολο στις δείξω γιατι έχω μονο δυο χερια!! αν το πιστευει οτι εχω δυο χερια!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κινεζικο ρεφρακτομετρο | Jacob | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 17-09-12 15:40 |
κινεζικο φιλτρο | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-09-09 23:09 |
Μπαλαστ | s-vitzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 29-05-08 17:18 |
Μπαλαστ | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-10-07 23:16 |