|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς μαρία τα ψαράκια και σε "σωστο" ενυδρείο να μπουν τη ζημιά τόσους μήνες την έχουν πάθει. και να γίνουν καλά πάλι θα αρρωστήσουν...
![]() για άλλη μια φορά τις ευθύνες μου τις έχει ο πετσοπας... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδή δεν θεραπεύονται οι ασθένειες? σοκαρίστηκα
|
|
||||
|
||||
![]()
οι αρρώστιες φυσικά και θεραπεύονται.
όταν όμως το ψάρι εχει εκτεθεί σε αμμωνία νιτρώδη νιτρικά η αρρώστια είναι το αποτέλεσμα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οταν λεμε δωστα σε λιμνη που δηλαδη απευθυνομαι; που βρισκω λιμνη για χρυσοψαρα;.... |
|
||||
|
||||
![]()
τώρα δεν γίνεται. σε τι θερμοκρασία τα έχεις εσύ? ο καιρός είναι κρύος και οι περισσότερες λίμνες έχουν χαμηλή θερμοκρασία. όσα ψαράκια είναι από πριν έχουν προσαρμοστεί αναλογικά με την αλλαγή του καιρού. αυτά τώρα μαθημένα στην ζέστη και άρρωστα δεν θα επιβιώσουν. αν το κάνεις, ολοκλήρωσε την θεραπεία, κράτα τις σωστές παραμέτρους και όταν ζεστάνει ο καιρός θα βρεις λίμνη. τα χρυσόψαρα ζουν πολύ είναι κρίμα να τ αφήσουμε να πεθάνουν πρόωρα. κι εμένα όταν πήρα το μεγάλο ενυδρείο για να βάλω τα χρυσόψαρα όλοι μου έλεγαν "θα το χαραμίσεις". ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό, γιατί αποκτούν τα ζώα μεγαλύτερη αξία ανάλογη με την απόσταση της πατρίδας τους απο μας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φθορά πτερυγίου+αλλαγή χρώματος. | Baggelis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 16 | 07-07-15 15:09 |
χρυσοψαρο | Jordan4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-01-13 21:08 |
νεο χρυσοψαρο | janickrules | Χρυσόψαρα | 5 | 06-11-12 23:30 |
Διαφανή περιττώματα.Πρόβλημα; | fotis_k | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 20-09-12 19:42 |
Προβλημα με φυτα σε Μαλαουι ... αρχαριος | Roussaks | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 08-12-09 21:30 |