|
||||
|
||||
![]()
σταθερά καλύτερα Κώστα μπράβο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Κωστη.να σαι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απ το καλό στο καλύτερο!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα σου τάχω ξαναπει και αλλού, έχεις κάνει φοβερή δουλειά με άψογο αποτέλεσμα, μπράβο σου κι από δω...
|
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα Λουκα.αναμενουμε εξελιξεις απο το θηριο σου.
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 20-02-13 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα Νικολα.
μια φρεσκια προσθηκη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα την ευχαριστηθείς πολύ αυτην την άκροπόρα σε πολύ καλές συνθήκες γίνεται σχεδόν κίτρινη καλορίζικη
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ------------------------- να σαι καλα Κωστη.μακαρι να παρεις κιτρινο χρωμα για να εχω λιγο ποικιλια στο ενυδρειο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 02-03-13 στις 12:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.μιας και ειχα καιρο να βρεξω τα χερια μου ειπα να κανω μια ανακαινιση.μετεφερα καποια φραγκς στην αριστερη μερια για να γεμισω καποια κενα σημεια και ανοιξα χωρο δεξια για καινουργια κοραλια(αν και οποτε).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φανταστικό ενυδρείο. εδώ το επίπεδο είναι πολύ υψηλό!!!! να το χαίρεσαι.
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω.να σαι καλα.
θελει βεβαια ακομα στοκαρισμα αλλα σιγα-σιγα πιστευω να το φτασω εκει που θελω. |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα αυτος ειναι ο βασικος φωτισμος σου? Γιατι βλεπω πολυ μπλε και φοβαμαι οτι δεν θα εχεις την αναπτυξη που θελεις γρηγορα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
στις φωτο δειχνει οτι μπλεδιζει πολυ αλλα στη πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο μπλε.οι λαμπες ειναι 2xblueplus,1xaquabluespecial,1xkz fujipurple.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.μιας και οι λαμπες καλυπτουν ολο το μηκος του ενυδρειου ειπα να <<ανοιξω>> λιγο το στησιμο δεξια και να ανοιξουν και νεες θεσεις για κοραλια.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλυτερα ετσι.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.
καπου εδω πεφτουν οι τιτλοι τελους του θαλασσινου ταξιδιου μου. επειδη πλεον η ενασχοληση με το reef ενυδρειο εχει αρχισει να με κουραζει και να με κραταει σε εκγρηγορση(σε καποια φαση αυτο ειχε το γουστο του) παρα να με χαλαρωνει αφενος και αφετερου δεν μπορω πλεον να ειμαι με το χερι στη τσεπη για ευνοητους οικονομικους λογους αποφασισα να σταματησω εδω. ολα τα ζωντανα,κοραλια και ψαρια,αλλα και εξοπλισμος θα μπουν συντομα σε αγγελεια.σκεφτομαι να παω σε ενα χαμηλου προυπολογισμου και συντηρησης ενυδρειο γλυκου νερου οποτε τα οποια χρηματα μαζευτουν θα πανε εκει μιας και δεν με φανταζομαι χωρις ενυδρειο. ευχαριστω ολους για τα σχολια και τη βοηθεια σας ποσταροντας και παρακολουθωντας την προσπαθεια μου. ελπιζω οι συνθηκες καποια στιγμη να μου επιτρεψουν να ξαναστησω ενα reef ενυδρειο με καλυτερο σχεδιασμο και προοπτικες μιας και οντως ειναι απο τα ωραιοτερα,αν οχι το ωραιοτερου τυπου ενυδρειο. εις το επανειδην. |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπαμαι πολυ.Ειχες ενα πολυ καλο ενυδρειο,καλη αρχη λοιπον στο γλυκο νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ρε κωστη και εσυ!Θα αρχισω να βαραω το κεφαλι μου
![]() καθημερινα ξεστηνονται ενυδρεια θαλασσινα....πολυ κριμα.... Πρωσοπικη μου γνωμη παντα αλλα γιατι δεν πηγενεις σε μικροτερο σε μεγεθος ενυδρειο ή σε ποιο απλα κοραλλια ωστε να μπορεις να το συντηρεις? Κριμα τοσα λεφτα και τοση προσπαθεια που εχεις κανει τοσο καιρο... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
και για εμενα δεν ειναι μια ευκολη αποφαση αλλα καποιες φορες πας αναγκαστικα εκει σε παει η κατασταση. σεβαστη η αποψη σου αλλα σκεφτομουν για παω σε οτι παρω απο τα πραγματα σε ενα πολυ ευκολο και ανεξοδο ενυδρειο γλυκου νερου. να σαι καλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 25-03-13 στις 00:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε δισκους τουλαχιστον....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα ρε Κώστα, τουλάχιστον φτιάξε ένα γλυκού που θα σε ευχαριστεί.
|
|||
|
|||
![]()
Στελιο χωρις ενυδρειο δεν θα μεινω αλλα παω πλεον σε χαλαρους και οσο γινεται πιο ανεξοδους ρυθμους μιας και δεν μπορω πλεοον να ειμαι με το χερι στη τσεπη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αστεριας απο θαλασσα! | jgelsis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 05-08-12 11:24 |
Νεος στη θαλασσα ...ζητα τις γνωσεις σας | africano | Reef | 50 | 17-01-12 02:21 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
πετρες απο θαλασσα | tolis_1234 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-01-05 12:03 |