|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φωτιστικο γραφειου με λαμπα pl και κατράμι νερο...barebottom αλλιως 2 χιλιοστα αμμο ισα για το εφε...απο φυτα...marimo ball(αν μπορεις να βρεις) καμια μικρη ανουβια λιγο λιμνοβιουμ ισως....
ΥΓ θα κοιταξω τη λαμπα και θα σου πω |
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκαρε τη λαμπα ναι. Για λιγη χαλαζιακη με βλεπω, θα δειξει, και την μοπανι που εχω στο μεγαλο να την βαλω σαυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα!!!
μια και δεν σε γνωρίζω αλλά από το λίγο που έχω καταλάβει από τα γραφόμενά σου, το 'χα ζήτημα ημερών να κάνεις την μονομαχιέρα! πολλά μπράβο και στον φίλο σου τον Κώστα. περιμένουμε και τις φωτογραφίες με την ώρα σου. υγ. είναι και κούκλος ο μονομάχος σου!!! φτου φτου |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Κωστα! Να'σαι καλα!
Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα του φαει τα αγγελοψαρα ο μονομαχος και ποιος τον ακουει! ![]() Ωραια παιδια, σωσαμε ενα ψαρακι απο το ποτηρακι ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα!
Τα ψαρια που επιλεγω, να ξερεις οτι παντα ειναι περιεργα! ![]() Εχω παψει να ελπιζω σε φυσιολογικες συμπεριφορες πλεον.
|
||||
|
||||
![]()
Για να βλέπεται με τη ατομα σας κάνω γνωριμίες ΠΑΙΔΙΑ μου.
Για τον Κωστα τι να πω τα ξερετε . Σε βλεπω και με νταμαρι αμα κανεις παρεα με τον Κωστα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Background σε betta tank | Κουραμπιές | Bettas | 16 | 15-02-13 14:52 |
Betta ενυδρειο χωρις καπακι | aNe | Bettas | 5 | 26-12-10 15:58 |
Παρουσίαση betta tank! | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 23 | 24-01-10 23:53 |
DIY betta tank by Macintosh | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 25-02-06 18:21 |
Betta tank, καλό? | Maverick | Bettas | 7 | 19-02-05 17:15 |