|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια και τα multies !! βρε λες???!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνιδα πολυ ωραιο!!! Ειναι πραγματι ενδιαφερον και ευκολο για τον αρχαριο. Ερωτηση, γενικα αφρικανοι, κοχυλια μεγαλα ωστε να μπορει να μπει και ενηλικος αρσενικος μεσα που βρισκετε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Στη λαϊκή βρίσκεις τα πάντα ...
|
||||
|
||||
![]()
Χάλια είναι το ενυδρείο Λεμονίδα
![]() φτάνει να βρεις έναν πόντιο ή κρητικό να τρώει τα καημένα σαλιγκαράκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσε πολυ το ενυδρειο σου...ολα τα λεφτα οι αλγες στα σαλιγκαρια και το χρωμα του φοντου!
Φυσικα και τα ψαρακια.. Καποια στιγμη δεν θα μου ξεφυγουν τα multies!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!!! πολυ ομορφο στησιμο, χρωματα και ψαρια....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κλασικά ο Λεωνιδας ξαναχτύπα ,,,ο Κυριος απο εδω εχει μοιρασει σε ολη την Θεσσαλονικη Μουλτις ,ευγε , ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε λεωνιδα ευγε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα του jumbo, αλλα επιλεκτικα μπορουν να μπουν μερικα. Περιμενω την Πεμπτη που εχει λαϊκη στη γειτονια μου, για περισσοτερα. Αλλιως, θα δουλεψει πεθερος για ζωντανα
![]() Λεωνιδα, μολις λυσω ενα θεμα με το φωτισμο που εχω, που μαλλον θα ερθει απο ebay, ξερεις... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολι οραιο και χορις να προϋποθέτει πολλα λιτρα! εχω ενα 80λ μου εδωσες μια ιδεα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ω ρε ψαρουκλες!
![]() Πολυ ωραιο Λεωνιδα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το 120ρι ταγκανίκα μου... | QS-Plan | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 02-03-11 14:56 |
200 λίτρα για Ταγκανίκα | Dionysis | Tanganyika | 8 | 06-09-10 18:12 |
Αρτέμια σε Ταγκανίκα | frits | Tanganyika | 14 | 02-06-10 16:36 |
Συνδυασμός για Ταγκανίκα | Filotas | Tanganyika | 4 | 14-10-08 07:39 |
κιχλιδες ταγκανίκα για 100 λιτρα ? | deMetrIs | Tanganyika | 22 | 25-09-06 09:19 |