|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να μην υπαρχει καθετος αρμος,ευκολια στην μονοση για να γινουν σωμα οχι αλλα ειναι πολυ καλυτερα ετσι
|
|||
|
|||
![]()
αντε θαναση προχωρα, να το δουμε επιτελους γεματο με νερο.
δεν ξερω πως το εχεις σκεφτει, αλλα εγω φανταζομαι το τελικο αποτελεσμα με χαλαζιακη ασπρη αμμο (θα αρεσει και στο σαλαχι σου) και μεσα γεματο με ριζες και κορμους και αρκετα επιπλεοντα φυτα. σουπερ βαλτος, θα νομιζεις οτι θα πεταχτει κανενα ανακοντα. |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο ειναι τα προβλιματα τορα, αυτο που λεει ο ανεμος, και εκει που θα ενονουν τα τσιμεντολιθα με της κολωνες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ουτος η αλλος μετα τα μπετα θα πεσει καλο στοκαρισμα με μονωτικο υλικο και μερα 1-2 χερια απο το ιδιο υλικο, μετα πλακακια με τους αρμους απο σιλικονη.... ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
μετα σιγα σιγα βλεπουμε.... ξερεις ποσα ευρω θελει για ριζες??? ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 18-02-13 στις 16:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Θανάση, πολύ μου αρέσει ως τωρα το αποτέλεσμα!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
θαναση δεν ειναι αναγκη να αγορασεις ξυλα και ριζες.
εκει στη συρο δεν εχετε κανενα ξεχασμενο αμπελι? ![]() αν ημασταν κοντα θα σου εφερνα αυριο κιολας μια καροτσα με αποξηραμενα αμπελια μηκους 1-1,5 μετρα. εμεις εδω πως νομιζεις οτι ψηνουμε μπριζολες? |
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι στιγμης ολα οκ θαναση,,,, αυτο με την πατουρα προσεξα και εγω... λογικα τωρα που ειναι φρεσκο μπορεις να το δουλεψεις ( κοψιμο ) αλλα δεν το εχω κανει ποτε για να σου πω περισσοτερα... ελπιζω να βρεις μια ευκολη λυση
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω!!!! ολα πανε καλα και θα πανε μεχρι στιγμης!!!!
για το θεμα με την πατουρα θα το διορθωσω, δεν ειναι κατι τραγικο... ![]() ![]() οσο για τα αμπελια χρηστο εδωσ το νησι ειμαστε πιο καλα να τα καψω παρα να τα χαρισω στον διπλανο.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα παει η κατασκευη , λιγο προσοχη θαναση στην πατουρα γιατι πρεπει να ειναι ολα σε ευθυγραμιση ωστε να μην εχεις μετα προβλημα με την κοληση του τζαμιου και προκυψει διαρροη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |