|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το τόλμησα απόψε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια πες μας νεα. Εγω το τολμησα εδω και καμια βδομαδα σε 450αρι με 4 αγγελοψαρα και 100 cardinals (και κατι αλλα), και ενω περιμενα προβλημα με τα αγγελοψαρα, εχω προβλημα....με το ειδωλο του. ΜΟΛΙΣ αλλαξα το φοντο απο μαυρο γυαλιστερο σε καφε χαρτονι και σαν να εστρωσε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λες χαρη? Κοιτα εχω στα σκαρια για 2ο και ψαχνω ενυδρειο που δεν ξερω τι θα γινει, εχω και μια γεννηστρα καραντινα στην ακρη, αν δω την οποιαδηπωτε απειλη εχει παρει ποδι και μενει μονος του σε κανα 60λιτρο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
100 καρδιναλιους;;;; Μήπως είναι πολλοι;;; Λεω τωρα εγω....
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα οχι περιφερονται ανετα ετσι οπως στηθηκαν οι ριζες πλεον, τους πηρα μικρους, ειναι μισο απτο τελικο μεγεθος, εχουν ακομα δρομο, αργοτερα θα τους αραιωσω ισως.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως πριν δωσω τα γκουραμι επιχηρησα να τα βαλω με τον μονομαχο.και μονο που τα ειδε στη σακουλα ακομα φουσκωσε τα βραγχια και αρχισε να βαραει κουτουλιες.δεν τα ελευθερωσα καν μεσα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χμμμ με τα υπολοιπα δεν υπαρχει προβλημα αλλα με τα γκουραμια δεν ειναι καλος συνδυασμος... Υπρχουν βεβαια κσι γκουραμακια που δεν ειναι πολυ επιθετικα αλλα οπως και να χει εχουν το συνηθειο της κυριαρχιας στο χωρο οπως και ο μονομαχος και σε μια μικρη επιφανεια οπως γραφεις καποια στιγμη ισως πεσουν μαλιοτραβηγματα...
betta splendens, μονομαχοι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι τους συμβαινειο? | yiota | Ζωοτόκα | 9 | 02-05-08 20:21 |