|
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα το ψαρακι εχει υποστει καποιο θερμικο σοκ, ελπιζω να μην αποβει μοιραιο...
Παρ' ολα αυτα, χρειαζεται να κανεις και λιγο υπονομη μεχρι να το δεις να ζωηρευει. Τα δικα μου οταν τα εβαλα στο ενυδρειο, την 1η μερα δεν κουνηθηκαν καθολου, ηταν εντελως ακινητα. Τις επομενες μερες πηγαιναν και κρυβοντουσαν οταν αναβε το φως ή οταν με βλεπανε. Μετα απο μια-δυο βδομαδες, συνηθισαν και το φως και την παρουσια μου. Αν το ενυδρειο σου εχει 12 βαθμους, δεν ξερω, μου φαινεται πολυ χαμηλη για θερμοκρασια. Και μενα το δωματιο εχει 16 τωρα, αλλα στο ενυδρειο εχω πανω απο 18 βαθμους. |
|
|||
|
|||
![]()
αυριο θα κανω παλι μια αλλαγη νερου και θα παρατηρησω και τη συμπεριφορα του. Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα προς το παρων το εχω αφησει να ηρεμισει σε καθαρο περιβαλον χωρις πειραματισμους και επιπλεον στρες για το ψαρι. .(δεν ηθελα να του ξανααλαξω τις συνθηκες)αρα ενημερωνω αυριο και αν καποια αλλη αποψη υπαρχει ευπροσδεκτη
|
|
||||
|
||||
![]()
Noμιζω οτι δυσκολο να συμβει αυτο. Εκτος και αν το ενυδρειο ειναι τοσο μικρο ωστε μονο και μονο απτην θερμοτητα του φιλτρου να ανεβαινει η θερμοκρασια που πολυ χλωμο το βλεπω. Μακαρι να ισχυε και σε μενα οταν αναβει η θερμανση και παει στους 22 ο χωρος, να μην αναβαν καν οι θερμοστατες, που ειναι ρυθμισμενοι 25,5.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως μετά από θερμικά σοκ, τα χρυσόψαρα τουλάχιστον, προσβάλλονται πρώτα από ick. Έχε το υπόψη σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οντως το καλοκαιρι συμβαινει το αντιθετο. Παντα ομως αναλογα το χρονο παραμονης του ενυδρειο σε μια αλλη θερμοκρασια, σταδιακα το φερνει προς τα εκει. Δεν μπορει η "μονωση" να κρατησει για πολυ.
|
||||
|
||||
![]()
εχω και εγω 4 χρυσοψαρα σε 2 ενυδρεια χωρις θερμοστατη με θερμοκρασια δωματιου στους 19-21 βαθμους και ειναι μια χαρα . πως επαθε ετσι απλα θερμικο σοκ ? στο μπαλκονι το εχεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι το έχει σε υπόγειο χωρίς θέρμανση. αλήθεια σήμερα κανένα νέο από το ψαράκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε καλυτερα να μεταφερει το ενυδρειο σε θερμαινομενο χωρο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια,,, πρόβλημα με FLUVAL 305 | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-07-11 20:40 |
Θυλικό guppy με πρόβλημα?? Βοήθεια | stdev | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-09 19:39 |
Τα φυτά μου έχουν πρόβλημα, βοήθεια σε αρχάρια, please | Roi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 22-04-09 11:18 |
FIN ROT Πρόβλημα!!! Βοήθεια... | kats7h0d | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 31-03-08 13:01 |
Μια μικρή βοήθεια...Πρόβλημα με SAE !!!! | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 27-03-08 20:12 |