|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο!!Μπράβο!!Τις Amano πότε τις έβαλες (εννοώ χρονικά);Γιατί στήνω και εγώ ένα εδώ και ένα μήνα και σκεφτόμουν τις γαρίδες να τις βάλω πιο μετά...
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογο το setup!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εν το μεταξύ πρέπει να τρελένονται για τη moss.Όλο εκεί πάνω είναι και τσιμπολογάνε. ------------------------- Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να φουντώσουν αρκετά τα φυτά αριστερά και δεξιά για να καλυφτούν πλήρως τα φίλτρα και να δημιουργηθεί ένα κενό στο κέντρο για να ξεκουράζεται το μάτι.Θα δούμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 16-02-13 στις 00:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο αποτελεσμα...
Βουρ για τον Διαγωνισμο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά.Έπαιζα με τη φωτογραφική του νέου μου κινητού και με την ευκαιρία είπα να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες με το ενυδρειο όπως είναι τώρα
https://www.dropbox.com/sh/3zs3skrqjweynhx/J9uXuzd9Ru Κι εδώ είναι μερικές φωτο απο το νέο μου 30λιτρο που μόλις έστησα https://www.dropbox.com/sh/y9newzl2j8wu4bx/xwn-C-jNuW |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφα ειναι.
Ιδιως το μικρο. Μονο που εχει τεραστιο φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραία και τα δύο!!!
η γαρίδα στην 3η φωτό του πρώτου ενυδρείου τι γαρίδα είναι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σπύρο κάποιες απο τις γαρίδες πρέπει να τις αναγνωρίζεις ε? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 140lt Πρώτη προσπάθεια | antricos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 22-01-13 22:47 |
Πρώτη προσπάθεια !!!! | sunsity | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 16-12-12 21:19 |
Η πρώτη μου προσπάθεια, 240 L κοινωνικό φυτεμένο | vaska | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 17-08-12 18:20 |
Κοινωνικό φυτεμένο- Προσπάθεια πρώτη. | Θοδωρής Μ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-02-12 11:16 |
Πρώτη προσπάθεια σε 54lt. | Spike | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-05-10 16:21 |