|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κλεο,ξηγησου.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάει το χάσαμε το μεροκάματο
![]() Χάρη υπάρχει ολόκληρο άρθρο του Γιώργου για τους αρχάριους σαν κι εσένα ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 |
|
||||
|
||||
![]()
απαπα αυτα ειναι ασχημα
ασε που δε θα τα βρω ποτε στο νησι θα τα πλυροσω χρυσο για να ερθουνε γκαπι θα βαλουμε το αποφασισα ![]() ![]() ![]() κατι αλλο τωρα σκεφτομε να κανω μια γωνια η πλευρα φιλτρο και να τα βαλω ολα εκει μεσα και να μην υπαρχουν καλωδια κλπ μεσα στο ενυδρειο +οτι θα εχω παραπανω χωρο για βιολογικα υλικα ειδα κατι αντλιες στο petcumulus αλλα δε λεει διαστασεις ξερει καποιος να μου πει ?? http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2269 2 θα παρω να εχουμε καβατζα ![]() ------------------------- Παράθεση:
γνωμες και ιδεες θελω ποιο πολυ κουβεντα να γινετε θα βαλω και πως θα το κολλισω και το φιλτρο κλπ ολα για να μαθενουν και τα καινουρια παιδια ![]() ------------------------- τραβηξατε χειροφρενο ??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κανεις δε μιλαει ???? ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 14-02-13 στις 20:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις αντλίας SEN HJ-541
60χ56χ58 mm |
|
||||
|
||||
![]()
άντε ας πεταχτώ κι εγώ νονέ, αρσενικά γκάπυ θα βάλεις μόνο?
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω κλεο
δε νομιζω μονο αρσενικα αν θα μπουν θα μπουν χαρεμακια ενασ φιλος μου χαριζει ενα 80 λιτρο ετοιμο να στησω εκεινο ![]() ![]() ![]() λες να βαλουμε και καμια γαριδουλα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα το 80άρι εννοείται, γιατί γεννοβολάνε κιόλας αυτά
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=harris samos;736765]ευχαριστω κλεο
ενασ φιλος μου χαριζει ενα 80 λιτρο ετοιμο να στησω εκεινο ![]() ![]() ![]() /QUOTE] Εμεις γιατι δεν εχουμε φιλους που να μας χαριζουν ενυδρειο; ![]()
|
|