|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μολις ειδα τα οσα γραφετε γιατι δεν μπορουσα να μπω νωριτερα.
τα ψαρια για το παιδι που ρωτησε ειναι στο ενυδρειο εδω και 2 μερες. ειναι ομως αταιστα σχεδον εβδομαδα.μου ειπατε να μην ταισω ακομα.ποτε ομως;;;; πιστευεται ταλαιπωρουνται και πρεπει να τα δωσω ε?θα στεναχωρηθω η αληθεια ειναι... τωρα ποy σας γραφω εκανα ξανα μετρησεις΅ αμμωνια συμφωνα με τον παρακατω πινακα εχω 0,1 ![]() N03 συμφωνα με τον παρακατω πινακα εχω 1 ![]() NO2 συμφωνα με τον παρακατω πινακα εχω 0.05 ανεβηκε η τιμη εδω σημερα... ![]() siporax θα βαλω αυριο.δεν καταφερα σημερα. πεστε μου βημα βημα τι κανω με την δεδομενη κατασταση ωστε να ειμαι οκ για το καλο των ψαριων μεχρι να αποφασισω τι θα κανω αν θα τα κρατησω η οχι και πως θα το στησω. Γιωργο θα τα μελετησω οσα παρεθεσες με την πρωτη ευκαιρια. με καιει το ποτε ταιζω μην παθουν και τιποτ χειροτερο κριμα ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξε εγω προτεινω να βαλεις μια αγγελια να τα δωσεις, μιας και να στρωσει το ενυδρειο τα ψαρια σου θελουν κοπαδακι και τα 2 ειδη και πολλα λιτρα
------------------------- αφου εισαι βυρωνα φερε μου αυριο μια χουφτα σιποραξ να βγαλω την αντιστοιχη δικη μου που ειναι στρωμενη και να στη δωσω και μετα σκεφτεσαι πιο ψυχραιμα τι θα κανεις, Ας μας γραψει και καποιος αλλος πως γινεται το σωστο μπολιασμα μιας και 1 φορα που το επιχηρεισα εμενα δεν μου επιασε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 14-02-13 στις 01:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ φιλε μου οτι θες μιλαμε, στειλε μου πμ
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εχουν ενα μελλον που τους "αξιζει" στο υπαρχον ενυδρειο ... Μη ταιζεις προς το παρων δε παθαινουν τιποτα τα ψαρια ... και κανε μικρες και συχνες αλλαγες νερου ωστε να μηδενισουν αμμωνια και ΝΟ2
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 14-02-13 στις 16:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτησω;
Εβαλα siporax.To ενα σφουγγαρι το αφαιρεσα ωστε να μην μπουκωνει οπως μου ειπατε. πως το αποθηκευω/συντηρω ωστε να ειναι οκ μεχρι να το χρειαστω ξανα?θα το χρειαστω? ο θερμοστατης εχω την εντυπωση δεν λειτουργει(παλι...)λεω παλι γιατι σε 2 χρονια εχω αλλαξει 2 ργμ.Τι φταιει? οταν τον εβαλα αναψε το λαμπακι για λιγο και μετα εσβησε.μετρω θερμοκρασια και ηταν 23 χθες.ανεβαζω,λαμπακι δεν αναβει ομως και συνεχιζει και σημερα να ειναι 23...τιιιιιι γινεται?? ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 16-02-13 στις 11:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ενας σωστος τροπος για να διαλεξεις θερμομετρο ειναι στο μαγαζι να βαλεις κατω 10 και να διαλεξεις ενα που δειχνει την θερμοκρασια που δειχνουν τα πιο πολλα (θα δεις οτι ολα δειχνουν διαφορετικες θερμοκρασιες 1-2 βαθμους διαφορα, καποια και 3με 4)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το σφουγγαρι το εβγαλα γιατι δεν χωραγε ναι και τα παιδια εδω μου ειπαν αν δεν χωραει το βιολογικο να βγαλω ενα. να το αφησω να στεγνωσει πρωτα και μετα να το βαλω σε σακουλακι ε?η οχι? δεν αναβει το λαμπακι οχι ργμ.εχω θερμοκρασια σταθερη 23 οτι και να κανω.μαλλον πρεπει να παρω αλλο... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα εκανα θαλασσα... ξανα απο την αρχη.. λιγη βοηθεια | zweet | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 17-04-12 10:36 |
βοηθεια για στρωσιμο | scooby14 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-05-10 17:49 |
την βοηθεια σας για στρωσιμο | lio2006 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-05-10 12:11 |
στρωσιμο ξανα... | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-09 22:45 |
βοηθεια στο στρωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-10-06 16:35 |