|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικα.
Τα πανω πανω στη κουτα
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Μη νομιζεις οτι ειναι σκετο νερο αυτο στο σακουλακι.
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ?
"το αυτώσαμε" το θέμα του danny ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειράζει ρε παιδιά για να μαθαίνω μπήκα εδώ. έτσι και αλλιώς απο σπόντα το ξεκίνησα το χόμπι και το πήρα στα σοβαρά αλλά μου αρέσει κιόλας.
και για να μην ανοίγω νέο θέμα, μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό θα πάρουν τα φυτά μου να μεγαλώσουν και κάθε πότε και πώς κλαδεύουμε το echinadorus bleheri ? αυτό είναι απο τα λίγα φυτά το οποίο έχει μεγαλώσει σε ύψος τα άλλα φυτά βαλλισνεριες & juncus repens θέλουν τον καιρό τους? η διαρκεια φωτισμού είναι 8 ώρες συνεχόμενες με λάμπα 15 watts και ρίχνω και υγρό sera florena μια φορά την εβδομάδα. υπόστρωμα έχω χαλίκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει και εγω πως ερχονται και πιστεψε με, το ποτηρακι θυμιζει πισινα...
|
||||
|
||||
![]()
αφού βάλατε το λίνκ, τις είδα και έπαθα
![]() μακάρι να μπορούσα να έσωνα τους περισσότερους, κάτι τέτοια βλέπω βραδιάτικα και θα πάω να παίξω κανά λοττο να τον βάλω τον δικό μου έτσι για σπάσιμο σε 140λίτρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οι βαλισνεριες λυγιζουν μεν αλλα ουτε αυτες κουρευονται. Εμενα δεν μου αρεσαν ποτε. Για ενυδρειο μονομαχου, που θελει μικρο υψος δλδ, αυτα τα δυο δεν κανουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσπαθώ να αποφύγω να βάζω χερια μεσα σε προηγούμεη συμβουλη σου αλλα τα πράγματα τα πήρα σιγα σιγα. ελπίζω αυτην την φορά να είναι απο της τελευταίες και να σχολούμαι μόνο με τις αλλαγές νερού. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παντα θα βρισκεις ενα καλο λογο να κανεις κατι, περα απο τις αλλαγες νερου, κατα τη γνωμη μου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Νέο ενυδρείο με μονομάχο | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 10-07-10 11:49 |
Το ενυδρείο μου για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 15-01-10 12:46 |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |