|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
η δικη του αντλια δεν υπαρχει..εχω ομως στα χερια μου δυο αντλιες juwel pump set 600.δεν γνωριζω αν κανουν για τις διαστασεις του και πως μπορω να τις εφαρμοσω..αλλιως με καποιο link πειτε μου ποια θα εκανε για την περιπτωση μου..το εσωτερικο φιλτρο εχει δυο γυαλινα διαχωριστικα-τρεις χωρους..
τα υλικα που μου εδωσε να τα πλυνω γιατι φαινονται πολυκαιρισμενα?(ιδιαιτερα το σφουγγαρι) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταχειρισμενο Φιλτρο Σε Νεο Ενυδρειο | georot1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 16-03-12 19:57 |
Στησιμο εισοδου εξοδου φιλτρου μεσα στο ενυδρειο | Konstantin79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 13-09-11 16:45 |
μεταχειρισμενο ενυδρειο! βοήθεια με φιλτρο και ψαρια παρακαλω.. | stred | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-01-10 22:27 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |