|
|
||||
|
||||
![]()
έγινε μια ανανεώση με κάποια έξτρα φυτά που αγοράστηκαν κυρίως επιφανείας.
δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν είναι και τόσο καλές, λόγω έλλειψης μηχανής. |
|
||||
|
||||
![]()
όλο και καλύτερο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτεσαι να βάλεις κάποιο άλλο ψάρι η θα είναι μόνο ο μονομάχος; τη στάθμη του νερού γιατί δεν την ανεβάζεις λίγο ακόμα
------------------------- και βέβαια ξέχασα να πω το κυριότερο έκανες πολύ καλή δουλειά με πολύ όμορφα αποτελέσματα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σιμος : 13-02-13 στις 14:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ.
η στάθμη του νερού είναι στα 30 εκ. έχω 5 εκ. χαλίκι και άλλα 5εκ. απο πάνω κενό. συνήθως απο ότι έχω διαβάσει γύρω στα 20 εκ. είναι καλό για μονομάχους, καθώς ζούνε σε ρηχά νερα, επίσης απο πάνω έχω αφήσει κενό και για τα φυτά (δεν ξέρω αν είναι καλό αυτο) όσο για άλλο ψάρι, δεν νομίζω να μπεί. έχω ανοίξει θέμα για σαλιγκάρια αλλά θα μεινει μόνος του και όσο παει. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή συνέχεια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεμισε το νερο μεχρι επανω, το οτι ζει σε νερολακκους, δεν σημαινει οτι ειναι το πολυ 20 εκατοστα. Μπορει να ειναι και παραπανω. Δεν θα παθει κατι αν ειναι περισσοτερο το νερο, απλα θα εναι πιο ανετος
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλά να μην κάνει κανά άλμα φοβάμαι. Οπότε να το γεμισώ έτσι ώστε να μην φαίνεται το νερό από το καπάκι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα κανει αλμα. Που θα παει, στο καπακι? Ειναι πολυ εξυπνα ψαρακια.
![]() Δεν ειναι πολυ ψηλο το ενυδρειο. Αν ηταν 50-60 cm, θα τον κουραζε να ανεβαινει μεχρι πανω για να παρει αερα. Τωρα ειναι μια χαρα. Γνωμη μου ειναι να το γεμισεις μεχρι το πλαστικο.
|
||||
|
||||
![]()
αρχοντας ο δικος σου!!!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Νέο ενυδρείο με μονομάχο | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 10-07-10 11:49 |
Το ενυδρείο μου για Μονομάχο | aggelospgr2010 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 15-01-10 12:46 |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |