|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια!!! δωστε μου οσο το δυνατον περρισοτερες πληροφοριες για αυτα τα ψαρια "θελω να μαθω" και στο φορουμ μας δυστιχως δε βρηκα αρκετα να διαβασω... διαβασα βεβαια οτι υπηρχε απλα θελω να καλιψω ολα τα ερωτιματα μου οσο το δυνατον περισσοτερο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οσο ρωτας θα σου δινουμε απαντησεις...διαβασε και στο seirously fish που σου εδωσα
![]() ------------------------- και ψαξε και στο tropical fish hobbyist στο επισημο site ολο και κατι θα εχει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 13-02-13 στις 01:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το διαβασα ηδη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τιμες στανταρ δεν μπορω να σου πω...αλλα παιζει ρόλο αν θα ειναι αγρια ή tankbred(δυσκολο)...μεγεθη (συνηθως 5-7εκ ίσως λιγο περισσότερο*οσο πιο μεγαλο πιο ακριβο* ) ..η τιμη για τετοια μεγεθη μπορει να πεφτει και στο 15ρι..μπορει και παραπάνω..αναλογα το ποιος τα φέρνει τι σχεσεις εχεις με το μαγαζι κλπ...καποτε που εψαχνα εγω επαιζε στα 30το ψαρι (στο παραπανω μεγεθος..)για μια 6αδα..ειναι καλη τιμη σχετικα...τωρα για να τα βρείς..ο Σταύρος στην ΑΒΥΣΣΟ και ο nidal (animal station) ειναι απο τα ατομα που συνηθως μπορουν να εισάγουν σε καποια παραγγελία τετοια ψάρια...ενα τηλέφωνο θα σου λυσει καθε απορια
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες οτι ειναι δυσκολο να βρεις tankbred?Δηλαδη αυτα που βλεπουμε στα μαγαζια ειναι wild caught?
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δεί πολλες φορες σε μαγαζί πιρανχα?..αν ναι ποιου ειδους και που?
συνήθως η αναπαραγωγή τους ειναι δύσκολη..αλλα οχι απίθανη.τωρα.το τι ειναι στα μαγαζια..δεν μπορω να το ξερω 100%..ετσι..δεδομενου του οτι ειναι και ψάρι με όχι τοσο μεγαλη ζήτηση...αν θες να δεις και συμπεριφορες καλυτερα να το ψάξεις για αγρια πιασμένο....εξάλου κ σε εισαγωγές μαγαζιων ερχεται τοσο σπάνια που ουτε αυτοι ξερουν τι ειναι... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δει μεμονομενα που τα εχουν επιστρεψει χομπιστες.Αυτα δηλαδη ειναι αγρια πιασμενα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολυ Ενδιαφερον... | ob-la-di | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-07 00:28 |
ενδιαφερον...διαβαστε!!!!!!!! | thanos12345 | Χρυσόψαρα | 44 | 28-03-07 15:10 |
πληροφοριες για πιρανχας | Στελιος | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 11-12-06 12:47 |
Ενδιαφερον βιντεακι | melisg | Malawi | 10 | 29-06-06 18:26 |