|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα γενικως μου αρεσει να βλεπω κοπαδι στο ενυδρειο μου....γιαυτο και ρωτισα για κοπαδι.... τωρα να βαλω μονο 3 ομως δεν ειναι κριμα?? ουτε και εγω θα δω συμπεριφορες και ουτε και τα ψαρια θα ειναι ενταξει οπως λες.... αν τα φιλοξενουσα προς το παρων δηλαδη οσο ακομα δεν θα ειναι σε τελικο μεγεθος θα εχω προβλημα??
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο θα σου εγραφα και το ξεχασα.Μπορεις να παρεις 5-6 ψαρια να τα εχεις μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και μετα αν θελεις παιρνεις μεγαλυτερο ενυδρειο.Παντως θελει καποια προσοχη οταν ειναι πολλα γιατι αν βαλεις το χερι σου μεσα υπαρχει πιθανοτητα να επιτεθουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι καπως ετσι λεω να το κανω τουλαχιστον για τωρα... αλλα πανς σε αυτο που λες.. διαβασα σε ποστ πως αν βαλεις χερι μεσα απλα φοβουντε και πανε σε μια ακρη και καθοντε και δεν κανουν καν κινιση να επιτεθουν.. αυτο ισχειει??
|
||||
|
||||
![]()
η μπορεις να βάλλεις silver dollars που μοιαζουν με πιράνχα
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 13-02-13 στις 00:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα ψαρια ειναι 2 εως 3 ειναι φοβιτσιαρικα αλλα αν ειναι παραπανω σχηματιζουν συμμορια και καλο ειναι να προσεχεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια δεν θελει προσοχη με τα πιρανχας
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αμα φάνε το λάστιχο καλα θα ειναι.... κανα δάχτυλο μην μας φάνε.....
|
|||
|
|||
![]()
το σαββατο θα τα εχω παιδες. τωρα ποιο ακριβως θα βαλω απο τα 2 που σας ειπα θα εξαρτηθει απο την τιμη. φυτα μαλλον δεν θα βαλω γιατι θα τα φανε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω διαβασει και για silver dolars απλα θελω τον κλασικο θυρευτη το πιρανχα αυτο που ολοι ξερουμε το κοπαδοψαρο που οτι πεφτει στο νερο τρωγετε!! αυτο εχω μεσα στο μιαλο μου για να σου δωσω να καταλαβεις...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε μην καθεσαι καθολου αρχισε να ετοιμαζεις ενυδρειο, εξοπλισμο κλπ
|
|
||||
|
||||
![]()
κατσε βρε εσυ εφτασες πολυ μακρια!!!αχαχαχαχα!!! και θα ηθελα να εχω αρχισει ηδη αλλα υπαρχουν πολλες ερωτησεις ακομα... απο οτι διαβασα θελουν συνθικες νερου οπως σχεδον ολα τα ψαρια νοτιου αμερικης σωστα???
|
||||
|
||||
![]()
Η αποψη μου ειναι οχι, μπορουν ανετα να ζησουν σε νερο απο την βρυση .Για διακοσμο βαζεις πετρες, ριζες και καποια anubia απο φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν πολλες ποικιλίες φίλε μου...ας μείνουμε υποθετικα στα pygocentrus naterreri που θες εσυ....(πιστευω)...καταρχην...(επειδη το ειχα ψάξει παλιοτερα)...πολυ καλη φιλτρανση...(κατα προτίμηση sump γιατι τα λίτρα πρεπει να ειναι πανω απο 400)....το ενυδρείο...κατα προτίμηση στα 2 μετρα μήκος....αλλιως οχι κατω απο 1.70...το aquacape..λιτό με μερικες ριζες σε μια γωνια και μερικα φυτα...και χωρο για κολύμπι(οι ρίζες καλο ειναι να μπουν ετσι ωστε να δημιουργουν κρυψωνες)...φωτισμός μετριος-χαμηλος....τα ψάρια τώρα..θα τα πάρεις μικρα...υπολογιζε αναλογα το μαγαζί για ψαρακια ~5-7εκ αρκετα ψιλη τιμη....απο αυτα..υποχρεωτικα κοπάδι...που για αυτα τα ψάρια για μενα προσωπικα σημαινει 6-8(ιδανικο)...απο τροφες..θα χρειαστείς ποικιλία για να τα μεγαλώσεις σωστα...αρκετες κατεψυγμένες(γαρίδα με ή χωρις κελυφος,γαυρο,καλαμαρι,μοσχαροκαρδια -αν και απο πολλους αποφευγεται- καθως και ξηρες τροφες...φυσικα θα πρεπει να κανεις και καλες αλλαγες για να μην τα πηξεις στα νιτρικα...οι συνθηκες νερου..κανονικα ειναι χαμηλη σκληροτητα και (σχετικα) πεχα...αλλα ριξε μια ματια http://www.seriouslyfish.com/species...rus-nattereri/
εκτος απο αυτο υπαρχουν πολλα αλλα της οικογενειας serrasalmus (πχ rombeus,elongatus,cariba,calmoni κ.ο.κ) αλλα δεν ειναι και τοσο δημοφιλη στο ελλαντα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολυ Ενδιαφερον... | ob-la-di | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-07 00:28 |
ενδιαφερον...διαβαστε!!!!!!!! | thanos12345 | Χρυσόψαρα | 44 | 28-03-07 15:10 |
πληροφοριες για πιρανχας | Στελιος | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 11-12-06 12:47 |
Ενδιαφερον βιντεακι | melisg | Malawi | 10 | 29-06-06 18:26 |