|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι λαθος οι μετρησεις? δεν εχω κανεναν με ενυδρειο ωστε να βρω μπολι τι να κανω? ![]() ------------------------- τα νιτρικα ειναι το N03 ετσι?ειναι 1 και στον πινακα μου το εχει οκ?δεν ειναι? ------------------------- λοιπον εκανα και τα στικακια και βγαινει: NO3 10 NO2 0 καλυτερσ τωρα?ισως εχει αλλη μετρηση το υγρο της jbl που πηρα?παντως στα δειγματ οκ με βγαζει... ------------------------- καμια βοηθεια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 12-02-13 στις 20:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγραψες στην αρχη οτι τα νιτρικα (με τα υγρα τεστ) ειναι >1 δηλαδη περισσοτερο απο 1 το οποιο δε βγαζει νοημα γιατι και το 2 και το 80 περισσοτερο απο ενα ειναι! η επομενη κλιμακα ποια ειναι?
Τα νιτρικα σου ομως θα πρεπει να ειναι 10-20 και τα αλλα δυο (νιτρωδη και αμμωνια) να ειναι μηδεν για να ιεναι στρωμενο ενα ενυδρειο. Βαλε αγγελια, ξανα και ξανα, καποιος θα σου δωσει. Ανοιξε και θεμα στους αρχαριους. Δεν ειναι για ντροπες οταν τα ψαρια κινδυνευουν! |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν βρεισ μπολι αν ειναι εσωτερικο το φιλτρο σου βαλτο σε ενα κουβα με νερο να καλειπτετε ολο με νερο και πηγενε σε ενα φαρμακιο και παρε αμωνια υγρι και θα την ριχνισ μεσα στον κουβα που εχεισ βαλει το φιλτρο και θα κανεισ μετρισησ αμωνια νιτρωδι και νιτρικα οταν μηδενιστουν αμωνια και νιτρωδη βαλε το φιλτρο μεσα στο ενιδριο και εισαι ετιμος θα ριχνισ πολλη αμωνια στον κουβα 1 μ3ε 2 καπακια για να γινει ο κυκλοσ του αζωτου γρηγορα γιατη ειπε οτι εχεισ ψαρια στο ενιδρειο. Για να δεισ αν διχνη σωστα το τεστ τησ αμωνιας που ειχεισ απο παλια ριξετου μια σταγωνα αμωνιασ οταν καιν αν παρεις την υγρη αμωνια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τα στικακια ξαναεκανα.τα ειδες;μηπως το 1 της jbl ειναι το 10; παντως μου βγαζει οκ οτι ειμαι στα διαγραμματα |
|
|||
|
|||
![]()
βγαλε καμια φωτο η βρες ονλαιν και λινκαρε μας στο σχεδιαγραμμα που λες. Παντω με Νο3 = 1 δεν εισαι καλα. και τα αλλα δυο πρεπει να ειναι μηδενικα (αμμωνια, νιτρωδη).
εχεις κι αλλη επιλογη αν δε μπορεις να βρεις μπολι (την αμμωνια δε στην προτεινω). Πηγαινε σε ενα πετ σοπ και πες τους οτι εχεις αστρωτο ενυδρειο και εχεις και ψαρια μεσα και θες ζουμι για αμεσο στρωσιμο. Αν ειναι τουλαχιστον σοβαρο πετ σοπ θα καταλαβουν τι ψαχνεις και θα στο δωσουν. |
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω σε λιγο φωτο απο την κλιμακα να δεις
------------------------- ![]() αυτο ειναι για το Νο3... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 12-02-13 στις 21:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
περιεργη κλιμακα. παντως 1 δεν δειχνει οτι εχει στρωσει. κι εξαλλου εχεις νιτρωδη κι αμμωνια που δε θα επρεπε. βρες μπολι η παρε αυτο που σου ειπα (ας μας θυμησει καποιος το ονομα του γιατι ξεχναω) για να στρωθει αμεσως
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα ψαρια ποσο αντεχου αταιστα? 2)θα περιμενω να μου πειτε τι να ζητησω 3)τo βιολογικο να το βαλω?πες μου πως... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα εκανα θαλασσα... ξανα απο την αρχη.. λιγη βοηθεια | zweet | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 17-04-12 10:36 |
βοηθεια για στρωσιμο | scooby14 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-05-10 17:49 |
την βοηθεια σας για στρωσιμο | lio2006 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-05-10 12:11 |
στρωσιμο ξανα... | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-09 22:45 |
βοηθεια στο στρωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-10-06 16:35 |