|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ύψος του είναι ακίνδυνο για παιδάκι τόσο μικρό, αν είναι λίγο μεγαλύτερο και κάνει σκανταλιά απλά θα βραχεί και θα κάνει άνω κάτω τα ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια ιδεα κ ωραια κατασκευη αλλα θα προτιμουσα την προσοψη να ειναι απο γυαλι ωστε να βλεπεις κ τον βυθο του θα ηταν υπεροχο το θεαμα.. Οσο για την υγρασια στον χωρο δεν νομιζω να εχεις θεμα μιας κ ειμαι κ εγω απο νησι κ εχουμε μονιμως υψηλα ποσοστα υγρασιας..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτον ακριβως με τρομαζει χαχαχα ψωμια μεσα το παιδι μουσκεμα και τα ψαρια διακοπες σε αλλο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω επιμενω οτι πρεπει να φυγει η τραπεζαρια.....
![]() ![]() ![]() Ετσι και αλλιως ετσι οπως παμε συντομα δεν θα χρειαζεται.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο υγρασια δεν υπαρχει καθολου προβλημα, δεν εχω παρατηρησει ουσιαστικες διαφορες απο περυσι (το υγρασιομετρο ειναι κανα μετρο πιο περα).Το μεγαλο λαθος παντως ,που βλεπω τωρα και γω ειναι αυτο που ειπε η maria p για το ινοξ, αλλα θα φτιαχτει την Πεμπτη.
Απο μικρα παιδια εχω κλεισει ![]() Ηλια λες οτι ειναι αχρηστη η τραπεζαρια ε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες αλλαγες ακομη τωρα με την ανοιξη
|
|
||||
|
||||
![]()
τέλεια!!!!
αν σου πω οτι σκεφτόμουν πως προχώρησε? μπράβο υπέροχη να την χαίρεστε και τα ψαράκια στουμπούλεψαν. φτου φτου σε όλα |
|
|||
|
|||
![]()
an το ειχα εγω αυτο θα εκανα τουμπες...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (indoor pond) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 32 | 10-10-11 20:45 |
Για τον In the pond | Yiannis59 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 16 | 28-09-11 12:36 |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |