|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πως πάει η λίμνη σου? την έχω προσέξει από καιρό και μου αρέσει πολύ! είναι μια πιο μοντέρνα άποψη για την λίμνη, όχι πως απορρίπτω ότι αναπαριστά το φυσικό αλλά κι αυτή είναι άψογη. αν μου επιτρέπεις θα σου έλεγα το μπροστινό μέρος σκαλοπατιού που έχεις τα φυτά να του περάσεις μια φάτσα από αυτό το γκρι ινοξ υλικό που χρησιμοποίησες συνολικά. κάπως ανόμοιο το κεραμιδί της ζαρτινιέρας, δεν δένει ούτε με το χρώμα της λίμνης ούτε με το παρεμφερές ροζ απο πάνω. το ινοξ θα έδινε μια καθαρότητα στο σύνολό σου. συγγνώμη για το θάρρος απλά επειδή νομίζω πως θα αναδειχθεί το σύνολό σου που είναι έτσι κι αλλοιώς πανέμορφο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατα τα αλλα η λιμνη παει μια χαρα, με μερικες μικροαλλαγες στα φυτα. Και μια προσφατη φωτο |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, "σφαίρα" πάντε τα φυτά! είδες η υγρασία του περιβάλλοντος πως τα ευεργετεί?
Αφού είναι ακριβές οι ζαρτινιέρες, μεταφύτευσε τα υπάρχοντα φυτά σε κάτι πρόχειρο αν καλύψεις το σημείο μπορστά και βάλτες κάπου αλλού, όπου θα αναδειχθούν κιόλας. Πάντως είναι μια μεγάλη ομορφιά η κατασκευή σου, θα την βλέπω και στην συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Eνα μπραβο και απο μενα , πολυ ομορφη κατασκευη πραγματικα πολυ ομορφη. Οσο για βελτιωσεις παντα κατι καινουριο θα προκυπτει, μηπως ετσι δεν ειναι και στα ενυδρεια μας. Εγω στα δικα μου μολις φτιαξω κατι οπως το θελω μετα απο λιγο ψαχνω και κατι ...αλλο. Λες και με τρωνε οι τσεπες μου (χεχεχε
![]() ![]() Απο φωτισμο εχεις κανει κατι ιδιαιτερο ; Ή τα φωτιστικα του χωρου; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και ο χωρος ειναι πολυ φωτεινος καποια φυτα θελουν κανονικα ηλιο, αλλα μεχρι τωρα πανε καλα. Αν βεβαια αρχισουν να χαλανε θα αλλαχτουν και θα πανε σε κηπο. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη ιδεα η υγρασια στον χωρο με τρομαζι λιγο οπως και η επισκεψη καποιου μικρου παιδιου
|
|
||||
|
||||
![]()
το ύψος του είναι ακίνδυνο για παιδάκι τόσο μικρό, αν είναι λίγο μεγαλύτερο και κάνει σκανταλιά απλά θα βραχεί και θα κάνει άνω κάτω τα ψάρια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (indoor pond) | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 32 | 10-10-11 20:45 |
Για τον In the pond | Yiannis59 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 16 | 28-09-11 12:36 |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |