|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ απλα νομιζα οτι ημουν καλημενος οποτε θα το διευθετησω το συντομοτερο δυνατο!τωρα εφοσον τα 3 νουμερακια μ βγηκαν καλα ,συμφωνητε να πεταξω τον ενα κλοουνακο μεσα σημερα ωστε να ηρεμισουν κ απο τους τσακομους;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Άστο άλλες 2,3 μέρες να τρέχει, και μετά βάλτους και τους 2 μαζί. Μην βάλεις τον έναν και μετά τον άλλον γιατί θα πέσουν τσακωμοί.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εχουμε και λεμε!πηρα αλλον ενα κυκλοφορητη κινεζουλι sunsun 3000lph και αφησα μεσα και τον παλιο αλλα 1000λ/ω νομιζω δεν εχει γινει ακομα πλυντηριο και ειναι καλα!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα.
Ποσες λαμπες έχεις συνολικά? Απο κυκλοφορία είσαι οκ. Απλά θα βάλεις τον ένα απο τους 2 να κοιτάει προς τα πάνω να κάνει ανατάραξη. Και τον άλλο που έχεις απο πίσω βάλτον σα πλάγια. Η κυκλοφορία σου πρέπει να κάνει κυκλική κίνηση. Πως τον βλέπεις τον sun sun? Καλός? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι μια χαρα ο κινεζουλης!και πανω στην επιφανεια εχω πολυ κυματακι!λες να τους αλλαξω θεση??στο πετσοπ μου ειπαν τον μικρο να τον βαλω στην πλατη ακριβως στο κεντρο και να φυσαει ευθεια και τον μεγαλο αριστερα πισω και να κοιταει στο μεσο τυ μπροστα τζαμιου!ελπιζω να γινομαι κατανοητος!συνολικα εχω 4 λαμπες 24 watt η καθεμια!
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 4 ωρες μπηκαν και τα σαλιγκαρακια!
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε τον μεγαλο πισω δεξια και τον μικρο μπροστα αριστερα στο 1/3 του υψους απο την επιφανεια και εισαι οκ απο ροη.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 Λιτρα θαλασσα!! Οποιος πιστος βοηθησει!! | Tsipourinos | Nano Reef | 38 | 20-01-13 03:10 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Θελω τα φωτα σας για τη βαση του ενυδρειου 455 λιτρα. | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 28-03-11 00:15 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |