|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
κουκλακι θα γινει
|
|
||||
|
||||
Γλαστρες πουλανε φυσικα αλλα δεν τις βρισκω τις ατιμες τις ελαφροπετρες στους καταλογους τους στο ιντερντερ...Ισως μια βολτα απο εκει θα βοηθησει
|
|
||||
|
||||
αμα δε βρεις πεσ μασ να σου στειλουμε
|
||||
|
||||
αμα δεν βρω σε ολοκληρη Στοκχολμη ελαφροπετρα....Το παραταω το αθλημα και θα γυρισω στο Κιλκις...
|
|
|||
|
|||
καλοριζικο!!!!
με το καλο να το δουμε γεματο |
|
||||
|
||||
ωρα για ξεπλυμα...
μερικες photo απο την πατεντουλα που εκανα για να φευγουν τα νερα την ωρα του ξεπλυματος...
να πω πως στον πατο του ενυδρειου υπαρχει μια τρυπα διαμετρου 10 εκ στην οποια βιδωνει η υπερχειλιση.Το δυσκολοτερο μερος της επιχειρησης ηταν να βρεθει τροπος ωστε κατα το ξεπλυμα να φευγει το νερο με ασφαλεια(χωρις να χρειαστει να κολυμπησουμε δηλαδη)στο μπαλκονι.Απο αυριο ξεκιναει η φαση του στησιματος πλεον του ενυδρειου,αφου εχω ηδη παραλαβει τα ''καλουδια'' απο το aquaristik...Νεες φωτο συντομα |
|
||||
|
||||
αντε με το καλο!!!!
|
||||
|
||||
στις πρωτες φωτο θα ειδατε το ενυδρειο καφε και στις σημερινες μαυρο,ειναι γιατι ο προηγουμενος ειχε παραγγειλει να ''ντυθει'' το ενυδρειο με μια πλαστικη ταπετσαρια,την οποια και εβγαλα
|
|
||||
|
||||
μια πρωτη εικονα απο το ενυδρειο με την ριζα(20κιλων) και την αμμο(75 κιλα,χαλαζιακη)
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφα!!!!! αντε καλη συνεχεια!!!!
αν μπορεις βαζε λιγο πιο μεγαλες τις φωτο για να βλεπουμε πιο καλα....
|
||||
|
||||
καλο φενετε αλλα γερασαμε και δε βλεπουμε καλα
|
||||
|
||||
Πληροφορίες
Διαστάσεις:153x75x80 Όγκος:900 λιτρα μικτα το ενυδρειο +200 σαμπ Κατηγορία:βιοτοπικο στα ψαρια,στα φυτα ξεφευγουμε... Φυτά:anubias barteri,eleocharis acicularis,valisneria,echinodorus tricolor,bolbitis hedelotii,salvinia natans Ψάρια / ¶λλα είδη:4 pterophylum scalare,3 mikrogeofagus ramirezi,10 ροδοστομοι Διακοσμητικά υλικά:1 ριζα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:βαμμενη μαυρη πλατη με πλαστικο χρωμα Φωτισμός:4 χ 54 watt Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:σαμπ 200 λιτρων με αντλια tunze 2.400l/t εξωτερικο της aquael unimax 700 pro Θερμοστάτης:schego titanium 600 Λίπανση:οχι ακομα εχω παραγγειλει το flourish seachem Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7.4(δικτυου) Γενική σκληρότητα (GH):δεν εχω ιδεα Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):δεν εχω ιδεα Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:30% καθε 2 εβδομαδες Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:το ενυδρειο τρεχει απο τα τελη Γεναρη,2 μηνες στρωσιμο με τροφη,τα πρωτα ψαρια μπηκαν πριν μια βδομαδα και προχθες οι ροδοστομοι Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο αλλά κατά την γνώμη μου πρέπει να μεγαλώσεις τον αριθμό των ροδόστομων και των σκαλαριών και να βάλεις κάποια φυτά ακόμα καλή συνέχεια
|
|
||||
|
||||
ναι θα γινει και αυτο,αλλα βαζω σταδιακα τα ψαρια,σκοπος μου ειναι να γινουν 30 οι ροδοστομοι και να παρω 10 κορυ
|
|
||||
|
||||
Ωραία μια χαρά θα είσαι γιατί δεν παίρνεις άλλα 4 σκαλαράκια για να είναι κοπάδι με τα άλλα
------------------------- η ρίζα φοβερή είναι... πόσα κιλά είναι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη john99 : 30-04-13 στις 18:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
αν παρω σκαλαρια θα ειναι 2 ακομα,αλλα δεν ξερω...Ειναι βεβαια το αγαπημενο μου ψαρι
22 κιλα ειναι η ριζα |
|
||||
|
||||
Συμφωνώ είναι πανέμορφα ψάρια ειδικά τα περουβιανά είναι τρέλα
|
|
||||
|
||||
Δώσε πόνο στον κόσμο!!!!καλα η ρίζα τα σπάει!!!που θα βρω 3 τέτοιες??
|
|
||||
|
||||
Τα σκαλαρια σε νερο με πχ 7,4 ζουνε? εχω την εντυπωση πως οχι μαλλον
Και πρεπει να ειναι κοπαδι αν δεν απατομε Φυσικα τα 900λιτ ειναι πολυ καλα, και κανεις οτι θες, να το χαιρεσαι |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φυσικα το σωστο ειναι οπως ειπε ο φιλος πιο πανω να γινουν πιο πολλα,αλλα πανω απο 6 δεν θα ειναι ------------------------- Παράθεση:
*Εδω θα κοστιζε πανω απο 60... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη capetanakis : 30-04-13 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τωρα είσαι Γερμανία η ελλαδα?
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητηρια πολύ ωραιό το θηρίο σου πραγματικά χωράει ολόκληρο Παραποτάμου του Αμαζόνιου..ςλλα και την Μαλάουι θα φορούσε.καλό Πάσχα
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ,ημουν μεταξυ Αμαζονιου και Μαλαουι αλλα με κερδισε το βραζιλιανικο ποδοσφαιρο.... Καλη Ανασταση φιλε μου!
|
|
||||
|
||||
καταπληκτικό!!!
καλές γιορτές!
|
||||
|
||||
Ομορφο το τερας σου!Αλλα αδειο ρε συ!Αφου σ αρεσει ο αμαζονιος αρα σ αρεσει και το black water γιατι δεν πας σε κανα κοπαδι red belly να τρελαθεις?
|
||||
|
||||
ευχαριστω και στους 2,τα ρεντ μπελλυ ωραια αλλα για species tank δεν πολυψηνομαι γενικα,παντως τα ειχα βρει σε πολυ καλη τιμη εδω.Παντως ειχα μονο ενα ειδος ψαριου αυτο θα ηταν τα οσκαρ που ειναι και ο ερωτας της γυναικας μου.
|
|
||||
|
||||
μπηκαν μερικοι καινουριοι κατοικοι στο ενυδρειο,αλλοι 10 ροδοστομοι,10 κορυ μπρονζε και αλλα 3 αγγελαψαρα,συντομα φωτος....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο Αμαζονιου | Stivv27 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 4 | 16-05-12 15:20 |
και το αμαζονιου επιτελους σε 800. | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 32 | 24-09-10 14:33 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |