|
|
||||
|
||||
![]()
Απο την δικη μου εμπειρια με το pleco εχω δει να καθαριζει το τζαμι απιστευτα!Να το πιανει απο πανω μεχρι κατω και να μην αφηνει τιποτα!Το αλλο που ειχα δει ειναι οτι οταν ειχα το διαχωριστικο,στο μερος το οποιο το pleco δεν μπορουσε να παει ειχε γινει καταμαυρο.Οταν εβγαλα το διαχωριστικο και πηγε απο εκει τα εκανα ολα κατασπρα.Οποτε δεν νομιζω να μην κανει καποιο ειδος καθαρισμου.
Αυτο με το νερο και την αλλαγη καθημερινα απο λιγο θα το κανω!Παντως μεχρι στιγμης τα ψαρακια εχουν ψεθαρεψει και πηγαινουν γυρω γυρω στο ενυδρειο εξερευνοντας το!Προσπαθησα να τα μετρησω (αν και δυσκολο) και ειναι περιπου 35.Θα δουμε τις επομενες μερες... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
vangelis21 Δεν ξερω γιατι...αλλα νομιζω οτι μου την λες συνεχεια :P φυσικα και εχω τροφη για pleco.ριχνω δισκια που το πιπιλαει!Εγω ομως αυτα εχω δει να συμβαινουν στο δικο μου ενυδρειο και ειπα να το πω γιατι μου εκανε εντυπωση!Ετσι κι αλλιως και στα pet shops μας τα πουλανε και ως καθαριστες οπως λεει και ο nikolakis94.Οσο για τα αλγη το ξαναλεω κι εγω......δεν το θεωρω βρωμια ισα ισα δειχνει οτι το ενυδρειο ειναι ζωντανο!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι στιγμης πανε ολα καλα και εχουν αναπτυχθει τα μικρα πολυ γρηγορα!Πρωτο συμπερασμα ειναι οτι μαλλον μου ψωφαγαν απο ασητια.Τα ταιζω 4 φορες την ημερα και ειναι απιστευτο πως ειναι η συμπεριφορα τους.Νερο αλλαζω καθε βραδυ απο 3 ποτηρια και κανω αντικατασταση με ιδιας θερμοκρασιας.Οι γονεις λιγο τσακωνονται και ειχα φοβηθει αλλα μαλλον ειναι υπο ελενχο!!!Τα μικρα ειναι περιπου 43 οσο μπορεσα να μετρησω!Ας μεγαλωσουν κι αλλο και θα αρχισουμε το μοιρασμα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
4 φορες ειναι λίγες ...εγω θα τάιζα 6 και με ποικιλια οσο γίνεται...αλλαγη τουλαχιστον 20%
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω οτι τα 3 ποτηρια νερο (αν και μεγαλα) ειναι λιγα αλλα για να μην γινονται αποτομες αλλαγες το κανω αυτο!Απολιες δεν εχω πολλες,εκτος απο 2-3 που δεν μπορεσα να σωσω στπ φιλτρο και βρηκα αλλα 2 κατω απο τις πετρες θαμμενα και αυτα μπορεσα να τα δω γιατι ηταν μπροστα στο τζαμι!Ισως να εχει κι αλλα που δεν τα εχω δει.Οσο μπορεσα να μετρησω τωρα ειδικα που ειναι και μεγαλυτερα ειναι 35!!!Αρκετα καλα θα ελεγα.Εχουν περασει 2 εβδομαδες και νομιζω οτι καλα παμε...!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
convict+convict white =? | papanikos | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 12 | 05-04-11 23:45 |
convict??? | rawnerve | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 11-03-11 22:23 |
Hypancistrus zebra (zebra pleco) lo46 | scissorhands | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-05 12:01 |
Μπορουμε να βρουμε ενα Hypancistrus zebra?(com. Zebra Pleco) | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 25-09-03 23:38 |