|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Θαναση,τα συγχαρητηρια μου για το μερακι σου και σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να το δεις οπως το ονειρευεσαι!!
![]() Απο θεμα φιλτρανσης τι εχεις στο μυαλο σου;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο θεμα φιλτρανσης στην δεξια πλευρα που ειναι η πορτα θα γινει εσωτερικο σαμπ. ------------------------- προχωρησε και σημερα λιγο το σιδερωμα και ολα πανε καλα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 06-02-13 στις 15:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα ηρθε και ο φιλος μου με την τορνα και περασαμε ολο τον χωρο ενα σκαψιματακι..
![]() ![]() μπηκαν και τα σιδερα σε σχημα σταυρο και ετσι θα ενωσουν ολες οι πλευρες μεταξυ τους και θα γινει η κατασκευη στιβαρη.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση το σιδερομα δεν έχει γίνει και τόσο καλό…!!!!
Τα σίδερα που έχεις βάλει οριζόντια θα πρέπει στις γωνίες ναι είναι ενιαία και όχι μεμονομενα. (δηλαδή να κάνει γωνία το σίδερο) Τα σίδερα που έβαλες στο κέντρο (σταυρός) και αυτά θα πρέπει να συνεχίζονται προς τα επάνω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι διορθωσεις ειναι ευκολες... ![]() ![]() οποτε ολα τα οριζοντια τα κανω ενιαια... και τα σιδερα που κανουν σταυρο τα γυρναω να συνεχισουν προς τα πανω.... ![]() ![]() ![]() ευχαριστω!!!!! ------------------------- μπα δεν το χω... απλα πιανουν λιγο τα χερια μου στις κατασκευες γενικα... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 07-02-13 στις 16:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλη δουλεια σου ευχομαι Θαναση!! Να σε ρωτησω κατι....στο πρωτο σου ποστ ειπες οτι θα το κανεις χτιστο με τσιμεντολιθους η καταλαβα λαθος?
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο θαναση, στο τελος θα μας παρεις και τη δουλεια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |