|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
.......
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θαλασσινο δεν θα εχει ετσι?εχω ενα κιτρινο damzel που μπορω να φερω.αυριο θα ειμαι εκει,υπαρχουν τιποτα αλλες αναγκες?(και απο τροφιμα εννοω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tον χρυσοψαρη ποτε θα τον χρειαστειτε?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν θα εχουμε Θαλλασινο για διαφορους λογους .
Ειμαστε κομπλε απο ολα. Αμα φερεις κανενα Γκαμπυ θα το θέλαμε. Ευχαριστουμε νασε καλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Το αγοράζω τώρα!
![]() Ρε φιλλλαράκι πώς φτιάχνεις φραπέ μ' αυτό;! ![]() ![]() ¶ντε παιδιά, ένας κόπος έμεινε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωραια ολα μπραβο για την προσπαθεια ... Αυτο για τον τρελο με την μπλουζιτσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης και περιχώρων
αύριο ανοίγει η έκθεση! Η ομάδα, που κι αυτή ακόμη την ώρα δουλεύει με κέφι και όρεξη, χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια σας! Η παρουσία μας εκεί, έστω και για λίγη ώρα απο τον ελεύθερο χρόνο μας, θα ενισχύσει τη σημαντική αυτή προσπάθεια προβολής και διάδοσης του χόμπυ μας. (...και θα ακολουθήσουν στη Β.Ελλάδα νέες δραστηριότητες στο επόμενο διάστημα....αλλά αυτό το κρατάμε για έκπληξη) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βγε Νατάσα...μπόλυ...snake...ή όπως αλλιώς σε λένε γιατί μου έκανες 12-15 αναπάντητες κλήσεις...και μετά δεν σηκώνεις και το κινητό (τρόπος του λέγειν αφού αυτό το πράμα που έχεις μόνο κινητό δεν είναι...μάλλον για το μουσείο που βρίσκεται κάτω απ΄την έκθεση πιο κάτω είναι...)...
![]() ![]() ![]() Μην Αγχώνεσαι, είπα ότι το απόγευμα θα σου φέρω τα ψαράκια για το φυτεμένο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο δυτης δεν πωλείτε,ουτε τα παπακια,ειναι μασκοτ του ΠΣΦΕ.
Αντεχουμε για λιγο ακομα,,εγω τα εχω έπαιξα ,,,οταν τελιωσουμε να δω ποσοι θα ειμαστε. Κλεοβουλε οπως τα λες θα ακολουθησουν και αλλες εκπλήξεις, ,να ξεκουραστουμε λιγο και μετα,γιατι μας πέσανε ολα μαζεμενα [ΠΙΤΑ,, ΕΚΘΕΣΗ]. Mikre 84 εχουμε και δουλείες με το τηλ ,τι ειμαστε αντε αντε. Φερε τα ψαρακια σου . |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |