|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μια προχειρη φωτο, θα ακολουθησουν καλυτερες απο το Λεωνιδα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πεμπτη πρωι θα ειμαι θεσ/νικη για ενα δικαστηριο και μετα θα περασω.θα ειναι κανενας εκει?το αμαξι που προτεινεται να το παω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκει θα ειμαστε, να περασεις να σε γνωρισουμε.
Εχει parking της εκθεσης στην Αγγελακη, αλλιως μερικες βολτες στο κεντρο. Ολο και κατι μπορει να βρεθει.
|
||||
|
||||
![]()
9 θα ξεκινησουμε με τον μονομαχο απο σερρες αν ολα πανε με το προγραμμα. Οποτε κατα τις 11 θαμαι εκει πιστευω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας έκανε καμια ρίζα?
|
||||
|
||||
![]()
ναι ενωσα εγω 2 και τις εβαλα στο σωστο.
ενταξει σημερα και τι δε καναμε.. εξπρες συναντηση με κοτσο για ριζες.. κατεβασμα στα κτελ για το δεμα του κουραμπιε που ηταν 100 κιλα και μου φυγε η μεση.. στον θοδωρη για οσμωση.. εκθεση.. καφε.. στον παναγιωτη για ενυδρεια και μπολια.. πισω στην εκθεση.. γεμισμα..στησιμο..τσιπουρα..ουισκια.. ο μικρος ο γιος του παναγιωτη να παιζει με τις λαδομπογιες οσο εμεις ψαροκαιγομασταν.!! ( μουτρα snakepanou μολις τον ανακαλυψαμε= αξια ανεκτιμητη!!) ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |