|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αν ο τροπος μου δεν ειναι συμβατος με τη δεοντολογια του φορουμ, υπαρχουν συγκεκριμενοι ανθρωποι που θα με επαναφερουν στην ταξη.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χιούμορ ειναι αυτο; Μάλλον black. Επειδή είμαι σε μερικά φόρουμ και δε συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τα όποια post με ειρωνικό τρόπο. Διορθώνουμε αν κάποιος γράψει κάτι λάθος με κόσμιο ύφος. Δε απαντάω ξανα χαλάμε και το θέμα του ροδίτη καλό βράδυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου κάνε ένα κόπο και διάβασε τους συνδέσμους που παρέθεσα παραπάνω και είναι από πωλητή Α/Ο.
Ίσως φταίει το ότι δεν είσαι αρκετό καιρό μαζί μας και παρεξηγείς κάποια πράγματα ή τουλάχιστον τα παίρνεις πιο σοβαρά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Καλή συνέχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστω πολύ exelix θα τα διαβάσω και θα φροντίσω να μη παρεξηγώ, καλο βράδυ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντιστροφη οσμωση | nicpapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-07-11 22:22 |
αντιστροφη οσμωση | broson | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-06-10 19:59 |
Αντιστροφη Οσμωση | harmiller | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 30-11-09 01:31 |
Αντιστροφη οσμωση | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 19-05-09 14:58 |
αντιστροφη οσμωση | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 15-04-09 14:56 |