|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό έγινε τον πρώτο καιρό γιαυτό και είχα απώλειες.Τώρα εδώ και 2 μήνες το πλένω με νερό από το ενυδρείο και από όσο βλέπω έχει γίνει δουλειά γιατί είναι πιο βρόμικο και βγάζει μια έντονη ψαρίλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ψαριλα? και ποιος σου ειπε οτι το να βρωμαει ειναι και καλο? τι μετρησεις εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μυρίζει έντονα αλλά βγάζει μια μυρωδιά σε σχέση με πριν. Μετρήσεις δεν έχω κάνει γιατί δεν έχω τα εξαρτήματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην αν δεν εχεις μετρησεις δεν μπορεις να ξερεις ουτε αν ειναι στρωμενο το φιλτρο σου ουτε τιποτα. Σορρυ αλλα εχεις ηδη 2 θανατους τουλαχιστον εκει μεσα, δεν κανεις ποτε μετρησεις, ειναι πολυ μικρο το ενυδρειο αλλα ακομα δεν κανεις καποια κινηση να σωσεις τουλαχιστον το τριτο ψαρι... τι να πω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω τώρα ένα τεράστιο πρόβλημα...Κάηκε το φίλτρο του ενυδρείου μου με σπόγγο και δεν έχω τώρα φίλτρο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι σου κάηκε το φίλτρο?..πάνω σε τι φάση..(ανοιξες αλλο θέμα που ρωτάς για το φιλτρο οποτε ειναι εκει οι απαντησεις...εγω θα σου πω μονο οτι οτι φιλτρο και να αγοράσεις θα εχει σφουγγάρι μεσα ...εσυ θα κρίνεις αν θα κοψεις το μισο η αν θα το βγάλλεις ολο κλπ)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
50L φυτεμένο | shalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-07-10 21:41 |
75 lt φυτεμένο | nikosm1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 12-03-10 13:54 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |