|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω καθαρισα πολυ καλα τις ριζες με πολυ νερο αλλα μετα τα εβαλα επιτοπου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προληπτικα ειπαμε τα αφηνω σε κουβα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν εχω κατι στο μυαλο μου και θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο Apistogramma τελικα θα μπουνε apisto cacatuoides triple red!
Σε αναλογια 1αρσ-3θυλ! ------------------------- Ας περασουμε λιγο στις μετρησεις του ενυδρειου! Αυτες ειναι σημερινες μετρησεις και τονιζω οτι δεν θα μινουν ετσι απλα αυτη την στιγμη ειναι σε αυτο το επιπεδο μεχρι να μπουν ολα τα ψαρια για την καλητερη προσαρμογη! Εχουμε και λεμε λοιπον: Ph: 7,5 - 8(Το Ph μετρο μου θελει calibration και διχνει λιγο οτι να ναι)(Ειναι στο προγραμμα αμεσα να φτειαχτει) Kh: 8,5 Gh: 7 No2: 0 No3: 3 Nh3/Nh4: 0 Po4: 0,5 Θερμοκρασια:27 To Ph το μετραω με phmetre. Kh,Gh,,No3,No2,Nh3/Nh4 με Api test Τελος po4 με Tertra test! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Savou : 10-02-13 στις 14:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
KH 8.5 ???
Βαζεις διπλη ποσοτητα νερου για να μετρησεις ΚΗ? Πολυ ειναι, σε σχεση με τη GH. (οχι οτι δεν γινεται αλλα δεν ειναι συνηθες). Θα επεξεργαστεις το νερο για να το φερεις πιο κοντα στις απαιτησεις των ψαριων Αμαζονιου και με ποιο τροπο?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
400 λιτρα Cardinal Tetras Rio Negro | delta66 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 90 | 18-09-11 23:53 |
Oto Negro ... | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 24 | 07-06-07 13:15 |
Rio Negro | Genirous | Ιστοσελίδες στο Internet | 9 | 28-03-07 13:48 |