|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() αληθεια πως θα θερμανεις 3000 λιτρα???? ------------------------- Παράθεση:
http://www.google.gr/search?q=iwagum...w=1280&bih=681
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 01-02-13 στις 17:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() προσπαθω επιδη ξερω καποια πραγματα απο μεγαλα ενυδρεια να τον προσγειωσω και να το ψαξει λιγο καλητερα... ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() απλα παρε τα με την σειρα και κανε ολους τους υπολογισμους σωστα... αν δεν σε περνει 3.000 δεν ειναι κακο να κανεις ενα 1000-1500 λιτρα και να το κανεις ομορφο να το χαιρεσαι!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 01-02-13 στις 17:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
αν παρεις δλδ κατι σαν το Eheim 2178 δεν κανεις δουλεια...?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 01-02-13 στις 17:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τελος παντων ευχομαι μονο μια μερα να καταφερω να το κανω και να ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας το παρουσιασω....και εχω και λιγο πισμα.....ειδικα τωρα με ολα αυτα που μου λετε....με καλο τροπο το λεω παντα...και πολυ καλα κανατε και μου τα ειπατε...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
jim,(εκτος της γνωμης του μηχανικου που προεχει)
γιατι δεν ανοιγεις ενα νεο θεμα ,να σου πουν και τα παιδια τι ακριβως θα χρειαστεις απο εξοπλισμο,να το συζητησετε,να τα βαλεις κατω να δεις το κοστος,πραγματα που ισως δεν σου περασαν απο το μυαλο για την λειτουργεια του,κλπ κλπ? τωρα εδω μιλησαμε τελειως γενικα,πως θα ξεκινησεις ετσι μονος σου? χαιρομαι πολυ που εχεις πεισμα και ευχομαι πραγματικα να βγει κατι υπεροχο,εστω κι αν στην πορεια δεις οτι ισως το κανεις πιο μικρο. εξαλλου το μεγεθος δεν μετραει λενε,τι πολυυυυ μεγαλο,τι σκετο μεγααααλο,δεν θα τα χαλασουμε εκει χαχαχαχαχαχα!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσει το όνειρο σου
![]() Αλλά για συντηρήσεις ένα τέτοιο ενυδρείο εκτός απ' όλα τ' άλλα θέλει και κάποια εμπειρία ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ στο εύχομαι μέσ απο την καρδιά μου όμως μελέτησέ το καλά και αν χρειαστεί να το κάνεις λίγο μικρότερο να χωράει και το σαλόνι να το απολαμβάνεις με την παρέα σου δεν θα ναι κακό, μην το δεις εγωιστικά. υπολόγισε και το κόστος λειτουργιας του πλην αυτού της κατασκευής του.
μην νομίζεις κι όσοι σε συμβουλεύουμε απο τα λάθη μας έχουμε διδαχθεί. εγώ πχ απο κάποια λάθος τοποθέτηση στο σαλόνι μου, κάθε τόσο μουρμουράω τον εαυτό μου γιατί είναι δύσκολη η αλλαγή. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 01-02-13 στις 18:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χρειαζεται μια εσωτερικη φιλοσοφια,ενα ψαξιμο,πως να το πω,για να ειναι αρμονικο και να ειναι αυτο ακριβως που αντιπροσωπευει με λιτο και φυσικο τροπο οσα θελεις να εκφραστουν... οποτε δεν ειναι τοσο απλο,(ειδικα σε τετοιο μεγεθος) πχ,ειδα εικονες και φτιαχνω κατι τετοιο.. εαν κανω λαθος,διορθωστε με,γιατι μου αρεσει κι εμενα πολυ αυτο το στυλ και με ενδιαφερει να μαθαινω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|