|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τα Macropodus μια χαρα θα τα πανε...
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Macropodus. μονομαχο εχω σκεφτει και εγω,δυο αρσενικους μομαχους βεβαια δισταζω να βαλω παρολο το μηκος του ενυδρειου,αυτη τη στιγμη εχω και δυο αστακους μικρους που σκεφτομαι να τους κρατησω αν δεν εχω προβλημα με τα ψαρια.Το ενυδρειο θα ειναι παλουνταριουμ με ενα εσωτερικο sump και με θερμοκρασια δωματιου μεχρι 21-22 βαθμους
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μην βαλεις τους αστακους με τα ψαρια.κανε παλουνταριουμ με τους αστακους.εγω αυτο θα εκανα αν τους ειχα.ωραιο θαναι.με 21-22 βαθμους τους ξεχνας του μονομαχους.τα white cloud μπορεις να τα βαλεις ομως και τα macropodus οπως προτεινε ο ντιμης. |
|
|||
|
|||
![]()
και για να μην ανοιγω αλλο ποστ επειδη εχω κατι κρεμαστα φωτιστικα θα με βολεψουν λαμπες οικονομιας η θα πρεπει να βαλω φθορισμου
|
||||
|
||||
![]()
αν το εχεις ανοιχτο,εγω θα εβαζα λαμπες οικονομιας κρεμαστες.θα δειχνει ομορφο.εξαρταται και απτο τι φυτα θα βαλεις,αλλα αφου θα ειναι τοσο ρηχο δεν νομιζω πως θαχεις προβλημα.περιμενε να παρεις και αλλες γνωμες,απλα σου λεω τι θα εκανα εγω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι νερού ![]() Κι εγω είμαι της γνώμης : μονομαχο αρσενικό και μερικές μονομαχινες Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
σωστο.αλλα αν ειναι ετσι κ υπαρχει θερμαντηρας στο ενυδρειο,τι μας νοιαζει η θερμοκρασια του δωματιου?
![]() θα μας το διευκρινησει ο θεματοθετης ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- να ρωτησω κατι,γιατι δεν θελεις να ξεπερναει τα 20 εκατοστα το νερο? θα αφησεις περιθωριο απο πανω,η θα ειναι ακριβως οσο το τζαμι το νερο? θελεις να το βαλεις καπου "χωστο",γι αυτο? 25,δεν γινεται? οριακο πολυ δεν ειναι το 20? ειναι σωστη η θερμοκρασια που λες για τους μονομαχους? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 01-02-13 στις 08:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για ενυδρειο 40L (ψαρια) | kissamos13 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 20-01-12 00:08 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 04-06-07 11:17 |
προτασεις για ψαρια | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-05-07 01:42 |