|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι Δημήτρη.Και τα red neon πολύ σπάνια και ωραία ψαράκια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι Δημήτρη μου και σου εύχομαι καλές αναπαραγωγές.
Θέλω να σε ερωτήσω όμως κάτι. Τα έφερες μαζί σου από το ταξίδι σου, ετσι απλά ή είχες αδεια εισαγωγής, σε ρωταω γιατί θέλω να φέρω και εγώ από καποιο ταξίδι που θα κάνω το καλοκαίρι και δεν ξέρω τι διευθετήσεις χρειάζονται.
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα στην βαλιτσα τα εβαλα πανι.
Δεν τα δηλωσα,απλα τα εβαλα μεσα στην βαλιτσα που αφησα στο τσεκ ιν.
|
||||
|
||||
![]()
Και δεν τα πηραν ειδηση καθολου?
|
||||
|
||||
![]()
Eιναι η τριτη φορα που μεταφερω ετσι ψαρια.
Δεν υπαρχει θεμα!
|
||||
|
||||
![]()
Για πές μου σε παρακαλώ αναλυτικά πως τα εβαλες στη βαλίτσα..... μεσα σε σακουλάκι με αρκετο νερο και μετά σε κουτί; Θέλω να ξέρω γιατί στο επόμενο ταξίδι μου θα προσπαθησω να φέρω μαζί μου και εγώ..... δυστυχώς όμως για μένα στο τσεκ ιν βάζεις τη βαλίτσα εσύ ο ίδιος και βλέπουν τι εχει μέσα και μετά περνάς....... πρεπει δηλαδή να τα καμουφλάρω κανονικάααααααααααααα ........ γιαυτό ρωτάω για να μάθω κάποια τρικ αν υπάρχουν.
Παντως εγώ πριν απο πολλά χρονια τα μεταφερα μεσα στη τσαντα μου αλλα εγινε χαμός στον ελεγχο γιατι ηθελαν να τα περασουν απο ακτινες και εγώ δεν δεχομουνα...... εγινε σαματας και τελικα τα περασα ....... ομως τωρα αλλαξαν τα πραγματαααααα φοβαμαι μηπως μου τα πάρουν.
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ταξιδι συνολικα ειναι κατω απο 24 ωρες απλα τα μεταφερεις σε σακουλες μεταφορας η ακομα και σε breathing bag,αυτες τις βαζεις μεσα σε μια ισοθερμικη σακουλα η σε ενα ισοθερμικο κουτι απο το λεγομενο φελιζολ,το καμουφλαρεις με ενα ζακετακι η μπουφαν,το βαζεις μεσα στις βαλιτσα που αφηνεις στις αποσκευες και καθαρισες.
Οι βαλιτσες δεν ελεγχονται επι τοπου αλλα με x-ray στον ελεγχο αποσκευων εσωτερικα,αν τυχει και σας τις ανοιξουν -σπανιοτατο- θα σας καλεσουν να τους πειτε τι μεταφερετε,εντος ευρωπαικης ενωσης αυτο ειναι πολυ σπανιο,Αμερικη,Αυστραλια ειναι πιο κοινο να γινει. Στην καλυτερη αν γινει κατι τετοιο τους εξηγείτε οτι ειναι ψαρια ενυδρειου,τους δείχνετε την αποδειξη αγορας και αυτοι με λιγη καλη θεληση σας αφηνουν ως εχει,αλλιως σας κατασχουν τα ψαρια.Αυστραλια,ακομα και Ηπα εκτος απο την κατασχεση θα φατε και προστιμο,αν τυχει και σας κανουν ελεγχο.
|
|